lab501.ro

Review – 1More True Wireless ANC in-ear headphones (EHD9001TA) & 1More Dual driver ANC Pro in-ear headphones (EHD9001BA)

Scris de: , in categoria: Periferice, in 11 September, 2020.

Prezentare – 1More True Wireless ANC

 
1More True Wireless ANC sunt livrate in ambalajul specific producatorului, impreuna cu un bundle generos. Astfel, pe langa casti si cutia de transport / incarcare, in pachet mai gasim manualul utilizatorului, un cablu USB->USB-C, o punguta pentru transport, precum si 3 perechi de ear-tips rotunde, (XS, S si L) trei perechi de ear-tips conice (XS, S si L)si trei perechi de O-hooks (XS, S si L), castile fiind echipate implicit cu accesorii M.

Cutia de transport lasa impresia de contructie solida, high-end, fiind destul de grea pentru dimensiunile sale. Pe latura din fata gasim ledul de stare, in timp ce conectorul USB-C pentru incarcare este pozitionat pe latura din spate.

Fiecare casca se aseaza perfect in locul ei in carcasa, incarcarea realizandu-se cu ajutorul celor trei contacte aurite pozitionate pe latura inferioara a incintei castii. Fiecare casca este alcatuita dintr-o incinta de dimensiuni generoase, in care sunt dispuse antena LDS, chipset-ul si acumulatorul, precum si o incinta conica, in care este dispusa membrana.

In jurul acestei incinte se monteaza o piesa de cauciuc denumita o-hook, care asigura fixarea castii in ureche. In capatul incintei este montata partea care intra in ureche, adica “ear-tip”. Practic, in pachet gasim in total 4 dimensiuni pentru ear-tips si 4 dimensiuni pentru o-hooks, utilizatorul putand customiza dimensiunea castilor in functie de dimensiunile urechii.

Pentru control, putem utiliza comenzi vocale, daca avem asistentul (Siri/Google) activat pe telefon, sau putem utiliza butonul pozitionat pe fiecare casca. Nu in ultimul rand, pe exteriorul fiecarei casti gasim un led de stare care ne indica nivelul de incarcare al bateriei, precum si starea conexiunii bluetooth.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: