lab501.ro

Review – 1MORE Stylish True Wireless E1026BT-I

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 15 May, 2019.

1MORE Stylish True Wireless E1026BT-I

 
De mic copil am fost pasionat de muzica, reusind de-a lungul timpului sa acumulez o colectie impresionanta de vinyl-uri, casete si mai tarziu compact disc-uri. Si daca primele auditii mai serioase aveau loc prin 1993, la un casetofon “Stereo Spatial” pe care il mai am si acum pe undeva prin magazie, apogeul in acei ani il atingeam prin 1995, cand intram in posesia unui dublu radio-casetofon AIWA, cu boxe detasabile si auto-reverse. Am petrecut probabil mii de ore in compania acestuia, batranul AIWA fiind un element nelipsit din adolescenta mea, ba chiar si in anii care au urmat.

Cu toate acestea, in perioada respectiva calatoream cu trenul uneori si zilnic, motiv pentru care aveam nevoie de un dispozitiv de pe care sa ascult muzica in timpul deplasarilor. Si cred ca tot prin 93 sau 94 am intrat in posesia primului “Walkman Stereo”, cumparat din piata “de la rusi”, un dispozitiv no-name, care consuma bateriile pe banda rulanta si nu oferea cine stie ce fidelitate – totusi, era cel mai bun mod de a asculta muzica pe drum in acel moment. Cativa ani mai tarziu, sa fi fost 1997, o prietena imi aducea din SUA un walkman RCA – un brand ieftin pentru marea masa a consumatorilor, dar care oferea o experienta audio net superioara walkman-ului meu no-name.

Au urmat, desigur, mai multe modele de Panasonic si Sony, cu o autonomie mult imbunatatita si o fidelitate dintr-o cu totul alta categorie de pret. Iar in acel moment, am inceput sa ma simt limitat de castile over-ear pe care le foloseam (la inceput no-name-uri, apoi Panasonic) si am migrat catre “doape”, tot Sony sau Panasonic.

Pentru mine, o pereche de ear-buds clasice au fost intotdeuna de ajuns in momentul in care am ascultat muzica pe drum. Si am folosit acest tip de casti de pe vremea walkman-urilor, la sfarsitul anilor ’90, la inceputul anilor 2000, cand utilizam un CD-player portabil, trecand prin anii 2000, cand am utilizat 4-5 modele diferite de iPOD, de la versiunea clasica de 30GB si pana la diverse forme de Nano si Shuffle, ajungand la inceputul acestei decade la inevitabilul smartphone. In total, din ~25 de ani de cand ascult muzica pe drum, cam 20 de ani am utilizat ear-buds…

Acest lucru s-a schimbat in urma cu un an, dupa ce am testat Apple AirPods, combinatia intre comoditate in utilizare, putere si fidelitate fiind optima pentru mine. In fond, acestea sunt in esenta tot o pereche de ear-buds, de aceasta data insa fara fir, asa ca le-am utilizat peste tot in ultimul an de zile, de la zboruri lungi cu avionul si pana la scurte escapade la piata.

Fiind un tip destul de fixist, in momentul in care am gasit castile care mi se potrivesc, nu prea am mai dat atentie domeniului. Cu toate acestea, un mail de la o companie ale carei produse m-au tot impresionat in ultimul an avea sa schimbe acest lucru. Nu, nu am renuntat la AirPods, dar pentru cei care isi doresc ceva mai multa fidelitate si ceva mai putin… “boom”, am testat un headset wireless cu adevarat interesant, care se lanseaza oficial astazi. Este vorba despre 1MORE Stylish True Wireless E1026BT-I, un headset wireless in-ear cu functii avansate.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – 1MORE Stylish True Wireless E1026BT-I

  1. Marian a scris pe:

    Si unde le gasim noi la pretul ala ? pe site-ul lor e 99euro, in america 119 dolari pe ama germania 100 si ceva.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Nu stiu, de ce nu ii intrebi pe ei? Asta este pretul pe care ni l-au comunicat inainte de lansare, vazand cat costa in magazine incep sa cred ca este fara TVA…

Lasa-ne un comentariu: