lab501.ro

Review – 1MORE Triple Driver Over-Ear Headphones & Triple Driver In-Ear Headphones

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 9 August, 2018.

1MORE Triple Driver Over-Ear Headphones

 
De-a lungul timpului, fiecare domeniu devine saturat, existand un numar de producatori care au succes, cateva nume care devin in timp etalon al calitatii, dar si un numar ridicat de nou veniti care incearca sa intre pe piata. In cazul in care discutam despre un domeniu cu o vechime considerabila, cum ar fi cel audio, lucrurile stau destul de simplu. Exista brand-uri consacrate, care practica o politica elitista de pret, exista brand-uri de larg consum, utilizate de majoritatea consumatorilor si exista brand-uri care pur si simplu incearca sa ofere alternative cat se poate de accesibile, pentru a acapara cota de piata.

In momentul in care un nou brand isi face aparitia pe piata, are de ales intre ultimele doua categorii, strategia pe care o va aborda depinzand de categoria de consumatori careia i se vor adresa produsele nou lansate. Cum ar putea totusi un brand nou sa incerce macar sa atenteze la pozitia gigantilor, a acelor brand-uri al caror simplu nume te face sa te gandesti la calitate sau exclusivism? Ei bine, lucrurile stau destul de simplu, in teorie. Pentru a putea ajunge in panteonul high-end, un brand nou-venit poate incerca sa ofere produse de o calitate cel putin comparabila cu cea a brand-urilor binecunoscute, pentru un pret semnificativ mai scazut.

In fond, am mai vazut asta in diverse domenii – ganditi-va de exemplu la smartphone-uri. Da, Samsung, Huawei si Apple fac legea, dar uite ca brand-uri ca Xiaomi sau OnePlus nu o duc deloc rau, iar acest lucru se datoreaza exact acestui tip de strategie, aplicata inteligent, concomitent cu mai multe artificii de marketing bine gandite.

Si nu, nu am mentionat Xiaomi intamplator, producatorul despre care vreau sa va povestesc astazi devenind cunoscut datorita licentierii unei perechi de casti (1MORE Piston) catre acestia, pereche de casti de o foarte buna calitate, comercializata de catre Xiaomi pentru un pret derizoriu.

Producatorul care incearca sa atenteze la pozitia gigantilor se numeste 1MORE si si-a inceput activitatea in Shenzen, in urma cu 4 ani, in prezent cartierul general fiind situat in San Diego, California. Discutam despre un brand al carui scop este cat se poate de simplu si anume sa comercializeze casti HiFi pentru un pret ceva mai scazut decat in cazul brand-urilor consacrate.

Pentru a putea atinge acest tel, cei de la 1MORE se bazeaza pe o combinatie inteligenta intre productie accesibila in China si colaborarea cu o serie de nume cunoscute pentru a asigura un standard de calitate ridicat, un bun exemplu in acest sens fiind inginerul de sunet Luca Bignardi, de 4 ori castigator al premiului Grammy. Fiind prezenti in peste 3000 de magazine in China, 1MORE si-au indreptat in ultimii anii atentia si catre restul lumii, produsele lor fiind comercializate in 26 de tari.

Momentan nu avem o reprezentanta oficiala in Romania, insa produsele 1MORE pot fi achizitionate din Marea Britanie, prin umare ne-am gandit ca nu ar strica sa aruncam o privire asupra unora dintre cele mai populare casti din portofoliu 1MORE, mai precis varful de gama 1MORE Triple Driver Over-Ear Headphones, respectiv indelung laudatele 1MORE Triple Driver In-Ear Headphones, ambele fiind produse dedicate audiofililor.

 

Comentarii

6 comentarii la: Review – 1MORE Triple Driver Over-Ear Headphones & Triple Driver In-Ear Headphones

  1. Cristian a scris pe:

    Salutare,
    Am citit cu interes articolul despre Yoga’s ( sau Yogi )
    Mi-ai placut ca ai surprins esentialul , si ti-am dat credit ref la concluzii :
    Am achizitionat Yoga 730 . 4200
    Dar o surpriza neplacuta a fost SSD Hynix de 256 slab rau.
    L-am rezolvat cu 960 Pro – parfum !
    WiFi Realtek e super ok , mai putin bluetooth-ul care imi da lag observabil la mouse.
    Scos crapware-ul ( McAfee , si W10 1709 ) – adica reinstalat 1511 cu blocare (eliminare) servere update si ce sa vezi , se misca f f bine si cu f putin zgomot .
    Aviz doritorilor de liniste – sa configurati undervolt V core Cpu cu XTU !
    Si.. inca un aspect , am umplut casa de dongles si HUB USB-C.
    Cand postezi art cu Note 9 ( adica battery life si fluiditate UI pt Exynos )?

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Multumim pentru feedback, Cristian!

    Legat de Note 9…cand o veni la teste

  3. Cristian a scris pe:

    Ma bazez ( as usual ) pe OBIECTIVITATEA ta ref la review Note 9 si , lasa-ne si un printscreen cu AIDA64- Devices ref la modulul camera foto . Stiu ( la Note & si 8) ca variantele Qualcomm Snap au modul SONY, iar pt noi , plebeii, la varaintele Exynos
    modul inferior SLSI_S5K2L2.
    Cu multumiri

  4. Monstru Post author a scris pe:

    Cand il primesc o sa incerc sa nu uit. Deobicei eu folosesc Quadrant pentru datele astea, dar daca nu afiseaza ce trebuie pot instala si AIDA.

  5. Greuceanu a scris pe:

    @Cristian
    Nu există “modul” inferior pentru că e Samsung iar celălalt este Sony.
    Nu există diferențe de calitate între fotografiile modelelor Note8 dotate cu senzor Samsung și cele dotate cu senzori Sony.
    Asta este doar un clișeu care nu are acoperire în realitate. Am avut ocazia să văd rezultate foto cu Note8 cu procesor Snapdragon și senzor Sony și nu se pot face departajări calitative între fotografiile acestuia și cele ale modelului Cu Exynos și senzor Samsung.
    Ba chiar mi s-a părut că cele cu senzor Samsung au o claritate și culori mai corecte decât cel cu senzor Sony,dar este ceva insesizabil,nu se pot face departajări notabile.
    Motivul pentru care Samsung nu folosește exclusiv senzori proprii pe toate modelele sale nu este nici pe departe calitatea mai slaba a cestora ci capacitatea de producție redusă,mult sub cea a Sony,care nu îi permite să doteze toate terminalele lor cu senzori proprii.
    Cu tot respectul și obiectivitatea.

  6. Cristian a scris pe:

    @Greuceanu.
    Am luat un Samsung Note 7 Exynos pt mine si am fost dezamagit de camera.
    Dar cum “pixul ” era ce voiam ,alaturi de viteza SOC ului Exynos 8890 (catifea cum ii zic eu ),bateria de 2 zile(medie) si alaturi
    de aplicatia BK de a bloca/debloca COMPLET la dorinta mea Google services,play, etc . Am luat al 2 lea identic si pt sotie . Cum l -am desfacut am vrut sa fac o comparatie a pozelor . Surpriza , pozele ieseau mai bine decat la ex meu.
    Curios am cautat sa aflu ce este diferit in exemplarul 2. Am aflat cu AIDA : al meu are modul camera Samsung iar al 2 lea ex are SONY IMX.
    Multumit ?

Lasa-ne un comentariu: