lab501.ro

Review – 1MORE Spearhead VRX Gaming Headset

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 4 September, 2018.

1MORE Spearhead VRX

 
Cu aproape o luna in urma va povesteam despre 1More, o companie tanara, dar ambitioasa, care si-a propus sa se impuna pe piata castilor prin produse care ofera un raport calitate / pret imbatabil. Daca atunci analizam doua perechi de casti dedicate pasionatilor de muzica, astazi a venit momentul sa vedem cum arata 1MORE Spearhead VRX Gaming Headset, o pereche de casti de gaming lansata astazi la nivel global.

Da, ati citit bine, cei de la 1More iau lansarile in serios, cu NDA si tot ce trebuie, iar noua ne revine placerea sa facem parte dintre site-urile care va vor prezenta primele review-uri pentru 1MORE Spearhead VRX Gaming Headset. Si daca prima data eram mai mult curiosi legat de ce poate oferi un producator relativ nou in domeniu, astazi lucrurile stau putin diferit.

Vedeti voi, cei de la 1More chiar au reusit sa ne impresioneze prin cele doua modele triple driver testate de noi, prin urmare astazi asteptarile sunt semnificativ mai ridicate. In fond, daca putem avea parte de o calitate ridicata pentru un pret acceptabil in domeniul muzical, de ce nu ar fi acest lucru valabil si pentru gameri?

Si parca pentru a plusa la acest capitol, producatorul se lauda cu utilizarea unei tehnologii 3D Audio, in locul clasicului set-up 7.1, utilizand un algoritm denumit Nx, creat de catre o companie specializata in plug-in-uri audio, mai precis Waves. In conditiile in care plugin-ul Waves Nx poate fi achizitionat pentru 99$, iar mare parte din functiile acestuia sunt oferite gratuit de catre 1More in solutia software livrata impreuna cu 1MORE Spearhead VRX, este lesne de inteles ca am asteptat cu nerabdare sa testam castile si sa descoperim in practica efectul acestei tehnologii.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: