lab501.ro

Review – 1MORE Triple Driver BT In-Ear Headphones E1001BT

Scris de: , in categoria: Editorial, Periferice, in 12 September, 2018.

1MORE Triple Driver BT In-Ear Headphones

 
Cu Samsung Galaxy Note 9 si Nvidia RTX 2080 pe masa de teste ati putea crede pe buna dreptate ca nu mai avem timp de altceva si nu as putea spune ca aceasta idee ar fi departe de adevar. Totusi, asta nu inseamna ca ignoram alte lansari, in special lansarile la NDA, unde producatorii harnici au trimis sample-urile din timp. Este si cazul celor de la 1MORE, care demonstreaza luna aceasta ca sunt pur si simplu de neclintit, organizand lansare dupa lansare.

Daca pana acum v-am povestit despre casti dedicate audiofililor, respectiv despre varful de gama din seria de gaming, acum a venit momentul sa asistam impreuna la lansarea unui alt produs, dedicat celor care prefera portabilitatea. Este vorba despre 1MORE Triple Driver BT In-Ear Headphones (nume de cod E1001BT), un headset bluetooth in-ear gandit pentru cei care vor sa se bucure de o calitate a redarii ridicata, chiar si atunci cand sunt pe drum.

Lansarea nu a fost programata astazi intamplator, deoarece 1MORE Triple Driver BT In-Ear Headphones se pot lauda cu suportul unora dintre cele mai importante codecuri Bluetooth, mai precis LDAC si AAC. Daca in momentul in care spun LDAC va ganditi la codecul capabil de un bitrate de 990 kbps dezvoltat de Sony si implementat de Google in Android 8.0, alaturi de multmai cunoscutul aptX, in momentul in care spun AAC este vorba despre codecul proprietar Apple, pe care il utilizeaza telefoanele Apple si headset-urile compatibile.

Si cum 1MORE Triple Driver BT In-Ear Headphones suporta acest codec, nu intamplator lansarea are loc acum, cu doar cateva ore inainte de lansarea celei de-a doua generatii de iPhone X. Cu alte cuvinte, avem de-a face cu un headset bluteooth high-end, capabil sa ofere o experienta Hi-Fi celor care utilizeaza cele mai noi varfuri de gama Android si iOS. Sa vedem despre ce este vorba.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – 1MORE Triple Driver BT In-Ear Headphones E1001BT

Lasa-ne un comentariu: