lab501.ro

Review – 1MORE Triple Driver BT In-Ear Headphones E1001BT

Scris de: , in categoria: Editorial, Periferice, in 12 September, 2018.

Teste si concluzii

 
Am testat castile ascultand melodii in format FLAC, MP3 128 Kbps si pe YouTube. Am ascultat Pink Floyd – Wish you were here, Rammstein – Ich tu dir weh, Parazitii – Probleme de mandibula, Prodigy – Molotov Bitch, Dimmu Borgir – Mourning Palace si Johann Strauss – Wiener Waltz. Apoi am ascultat o serie de sample-uri – sunete cu frecvente de la 10 Hz la 22KHz, sweep-uri pe intreaga plaja de frecventa, teste de spatialitate, s.a.m.d. Am folosit pentru teste trei telefoane, mai precis Allview X2 Xtreme, Huawei Mate 9 si Samsung Galaxy Note 9.

In momentul in care discutam despre un headset wireless, exista doua aspecte care ne intereseaza in mod special, mai precis ergonomia si calitatea auditiei. Din punct de vedere al confortului in utilizare, 1MORE Triple Driver BT In-Ear Headphones ofera o experienta placuta. Astfel, banda din jurul gatului este foarte usoara, aproape nici nu se simte, iar butoanele de comanda sunt pozitionate intuitiv, headset-ul fiind usor de controlat cu o singura mana. Putem utiliza headset-ul pentru alergare de exemplu, dar trebuie sa tineti cont ca nu este dotat cu certificare IPX, iar daca practicati alte activitati sportive (fitness, etc), este posibil ca banda sa va incurce anumite miscari.

La capitolul calitate audio cei de la 1MORE reusesc sa impresioneze inca odata, 1MORE Triple Driver BT In-Ear Headphones fiind cu adevarat un headset in-ear dedicat audiofililor. Astfel, volumul nu este foarte ridicat si nu avem parte de bass-ul exagerat de pe Airpods, de exemplu, insa materialul audio este redat fidel, liniar, senzatia finala fiind una de echilibru aproape perfect intre inalte, medii si joase.

Desigur, pentru a va bucura pe deplin de ceea ce au de oferit aceste casti este recomandabil sa utilizati o sursa pe masura. Asta inseamna material audio de buna calitate, redat de pe un smartphone Android de top care suporta LDAC (Note 9 sau P20 Pro de exemplu), respectiv de pe un iPhone, sunetul fiind transmis in acest caz cu ajutorul codecului AAC. Per total, 1MORE Triple Driver BT In-Ear Headphones este un headset high-end, care ofera atat o calitate audio ridicata cat si un confort sporit in timpul utilizarii, pretul reflectand pe deplin acest lucru.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – 1MORE Triple Driver BT In-Ear Headphones E1001BT

Lasa-ne un comentariu: