lab501.ro

Review – 1MORE Triple Driver BT In-Ear Headphones E1001BT

Scris de: , in categoria: Editorial, Periferice, in 12 September, 2018.

Prezentare

 
Asa cum ne-au obisnuit cei de la 1MORE, headset-ul este livrat intr-un ambalaj elegant, in pachet fiind incluse o punguta din plastic pentru transport, manualul utilizatorului, precum si 5 cupe din cauciuc pentru urechi, de diferite dimensiuni (6 daca o includem si pe cea montata deja pe casti), respectiv 3 cupe din spuma.

Pentru a sustine acumulatorul, chipset-ul Bluetooth si butoanele de control, 1MORE Triple Driver BT In-Ear Headphones sunt alcatuite din doua parti. Astfel, in jurul gatului avem de-a face cu o banda flexibila din cauciuc usor, placut la atingere, in capete fiind dispuse doua incinte metalice.

Pe incinta stanga gasim butoanele de control, utilizatorii putand opri sau porni redarea audio, putand alege urmatoarea piesa, sau piesa anterioara, putand initializa sau respinge apelurile, respectiv putand controla volumul. Tot aici gasim si conectorul USB Type-C. Din cele doua capete metalice pornesc cablurile castilor, acestea avand incinte construite din aluminiu si cate trei driveri pentru fiecare ureche.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – 1MORE Triple Driver BT In-Ear Headphones E1001BT

Lasa-ne un comentariu: