lab501.ro

Review – 1MORE Portable BT Speaker TWS

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, in 27 August, 2019.

1MORE Portable BT Speaker

 
Numele 1MORE nu mai reprezinta o noutate pentru cititorii LAB501, in fond am fost placut impresionati pana acum de produsele acestuia brand, indiferent daca am discutat despre headset-uri de gaming, casti in-ear sau casti wireless. De aceasta data insa, este vorba de altceva, 1MORE lansand prima lor boxa portabila, pe numele sau 1MORE Portable BT Speaker TWS.

Evident, fiind vorba despre un produs 1MORE nu puteam avea de-a face cu o simpla boxa portabila, 1MORE Portable BT Speaker TWS putand functiona in mod Mono (o singura boxa) sau in mod Stereo (True Wireless Stereo), in momentul in care imperechem doua boxe. Avem de asemenea de-a face cu rezistenta la intemperii (certificare IPX4), o putere declarata de 30W (per boxa) si functii cum ar fi Fast Charging, drept urmare 1MORE Portable BT Speaker TWS este o boxa moderna, puternica, numai buna de utilizat la gratar sau la mare.

1MORE Portable BT Speaker va fi disponibila pentru ~89 EUR, in timp ce pachetul 1MORE Portable BT Speaker TWS (doua boxe) va costa 129 EUR. Haideti sa vedem ce ofera pachetul 1MORE Portable BT Speaker TWS si de ce performante este capabil.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: