lab501.ro

Anatomia tehnica a unei excursii – Roma in 2022 vazuta prin Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

Scris de: , in categoria: Editorial, Featured, Smartphone, in 27 July, 2022.

Alte activitati

 

Pentru o prima experienta, Roma chiar a reusit sa ne incante, drept urmare putem spune ca am avut ce face acolo si implicit am surprins o serie intreaga de instantanee interesante. Ne-am plimbat de mai multe ori prin Trastevere, ba chiar ne-am si bucurat de viata de noapte de aici, iar locul acesta chiar este plin de viata noaptea, am incercat carbonara pe ici, pe colo, am admirat magazinele cu diverse bunataturi proaspete sau maturate, ne-am oprit la terase, baruri sau pub-uri, ba chiar am fost si in doua locuri pe care vi le recomand calduros.

Primul este salonul de foot massage Nora Thai, pentru ca dupa 20000 de pasi efectuati in fiecare zi chiar ai nevoie de putina relaxare. Al doilea este Scholars Lounge Irish Pub, care ziua functioneaza pe post de irish pub autentic, iar noaptea se transforma in club. Ce-i drept, media de varsta seara este de 23-24 de ani si chiar cred ca la un moment dat eram cea mai batrana persoana din cladire, dar atmosfera este placuta si prietenoasa si parca aici este mai putina nebunie decat in Trastevere.

 
His
 


 
Hers
 

Comentarii

2 comentarii la: Anatomia tehnica a unei excursii – Roma in 2022 vazuta prin Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

  1. Tarcau Dragos a scris pe:

    Ah, Roma, cetatea eterna! Am fost de 2 ori si sigur revin. Merita din plin! Doar o întrebare : cum de ati putut manca atat? Noi am fost in mai, si din cauza căldurii nu prea ne-a trebuit, asa ca am ratat multe

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Pai… e destul de simplu… mancarea din articol este pentru 4 oameni, cu doua mese pe zi (pranz si cina). Nu este chiar atat de mult :)

Lasa-ne un comentariu: