lab501.ro

Anatomia tehnica a unei excursii – Phu Quoc 2022 – Samsung Galaxy Z Flip4 & Fold4

Scris de: , in categoria: Editorial, Featured, Smartphone, in 15 February, 2023.

Concluzii

 
Si uite asa, dragii monstrului, dupa doua saptamani in care am explorat Bangkok-ul si Hanoi-ul, am petrecut o saptamana in paradis, intr-unul dintre cele mai frumoase si linistite locuri de pe planeta, mai precis Phu Quoc. Si chiar daca noi suntem exploratori de fel si nu putem sta prea mult timp la un loc, ne-am molipsit pe deplin de atmosfera locala, asa ca in cea mai mare parte a timpului am stat cuminti in resort, bucurandu-ne de plaja, mare si piscina, de apusuri unice si delicatese preparate cu maiestrie.

Si cred ca am facut sute de poze in fiecare zi, Samsung Galaxy Z Flip4 si Samsung Galaxy Z Fold4 fiind puse temeinic la treaba, pentru ca in fiecare secunda cerul era si mai frumos, apusul si mai spectaculos si piscina si mai imbietoare. Desigur, un factor care a contribuit pe deplin la senzatia de relaxare a fost si calitatea umana a personalului, ospitalitatea si caldura de care acestia au dat dovada oferindu-ne o experienta cu adevarat relaxanta.

Si trebuie sa recunosc, a contat si faptul ca 4 zile la Mamaia ne-ar fi costat cu siguranta mai mult. Pentru ca fiind in resort, preturile erau ceva mai mari decat in Hanoi, dar nici pe departe comparabile cu ceea ce putem vedea in Romania. Mai mult decat atat, fiind inceput de sezon, in fiecare zi vedeam maxim 5 oameni pe langa noi, astfel incat jumatate din timp am fost chiar singuri la piscina sau pe plaja, un alt plus binevenit.

Cert este ca Phu Quoc a reusit cu adevarat sa ne impresioneze din orice punct de vedere, fiind un loc unde vom mai reveni oricand cu drag, cand vom mai avea ocazia. Pana atunci, nu putem decat sa ne incalzim cu amintirea unui colt de plaja divin, aflat la mii de kilometri distanta, unde nu cu mult timp in urma lasam urme in nisip.

Si chiar daca povestea dedicata primei saptamani de relaxare totala din Asia s-a incheiat, noi nu suntem nici pe departe prea aproape de sfarsitul periplului nostru asiatic, deoarece in urmatoarele episoade vom discuta despre Saigon, Phnom Penh, Siem Reap si Koh Chang.

 
Flip4

 
Fold4

Comentarii

Un comentariu la: Anatomia tehnica a unei excursii – Phu Quoc 2022 – Samsung Galaxy Z Flip4 & Fold4

  1. Tarcau Dragos a scris pe:

    Aoleu, nu ma omorî! Cand voi iesi la pensie vrau sa petrec cateva luni in Asia, in special Asia de sud-est, asa ca mersi de pont si voi urmari in continuare aceste aventuri care ma intereseaza enorm.

Lasa-ne un comentariu: