lab501.ro

Anatomia tehnica a unei excursii – Phu Quoc 2022 – Samsung Galaxy Z Flip4 & Fold4

Scris de: , in categoria: Editorial, Featured, Smartphone, in 15 February, 2023.

Mancare

 
Cu exceptia unui pranz luat in safari, o saptamana intreaga ne-am delectat cu preparatele servite in resort, acesta aflandu-se la o distanta considerabila fata de alte restaurante sau baruri. Iar aici am gasit o multitudine de feluri de mancare, atat locale, cat si internationale, numai bune pentru potolit foamea, dar si pofta, indiferent de ce ne doream in acel moment. De la diferite curry-uri, supe, salate si mancaruri gatite locale si pana la burgeri, steak-uri, pizza sau fish & chips, nu am dus lipsa de nimic timp de o saptamana, iar berea rece locala (in general Bivina), respectiv cocktail-urile sau nucile de cocos proaspete, in cazul fetelor, ne-au potolit pe deplin setea.

Un aspect care ne-a impresionat profund, pe toata perioada sederii, a fost caldura si amabilitatea celor de acolo, care dau o cu totul alta dimensiuni conceptului de ospitalitate. Pe langa faptul ca serviciul a fost extraordinar, atentia la detalii si dorinta de a oferi cele mai bune conditii au fost absolut impresionante. Astfel, in prima dimineata, m-am indreptat catre receptie, pentru a le comunica faptul ca este ziua Gabrielei si as vrea sa pregatim un tort. Ei bine, acesta era deja pregatit in frigider, deoarece in momentul in care am ajuns si am dat pasapoartele la receptie pentru a ne caza, receptionera a verificat datele de nastere si a remarcat faptul ca urma o aniversare, tortul fiind pregatit automat din partea casei!

 
His
 

 
Hers
 

Comentarii

Un comentariu la: Anatomia tehnica a unei excursii – Phu Quoc 2022 – Samsung Galaxy Z Flip4 & Fold4

  1. Tarcau Dragos a scris pe:

    Aoleu, nu ma omorî! Cand voi iesi la pensie vrau sa petrec cateva luni in Asia, in special Asia de sud-est, asa ca mersi de pont si voi urmari in continuare aceste aventuri care ma intereseaza enorm.

Lasa-ne un comentariu: