lab501.ro

Anatomia tehnica a unei excursii – Phu Quoc 2022 – Samsung Galaxy Z Flip4 & Fold4

Scris de: , in categoria: Editorial, Featured, Smartphone, in 15 February, 2023.

Plaja

 
Din drumul principal, care merge de la aeroport inspre nordul insulei, masina face stanga, pe o strada ingusta, marginita de cateva baruri si magazine. Continuand cativa kilometri, prin jungla, incep sa apara drumuri catre stanga, care duc la resort-uri. Urcand cu masina pe un astfel de drum prin jungla, ajungi in varful dealului, unde se afla intrarea in resort si unde drumul incepe sa coboare catre mare. Pe coasta dealului sunt dispuse bungalow-urile, apoi terasa principala, cu bucataria, barul, receptia, sala de forta si o terasa uriasa, marginita de o peluza neacoperita.

In continuare, inspre mare, coboram catre piscina, aceasta fiind flancata de doua pajisti, una intre piscina si terasa si una intre piscina si plaja. Punctul terminus este micuta plaja cu palmieri, in fata careia gasim un golfulet, marginit de doua pontoane. In dreapta gasim barul de pe mare, care nu era deschis in momentul in care am ajuns noi acolo, in timp ce in stanga este spa-ul. Iar intre acestea se afla o mica bucata de paradis, unde am avut parte de unele dintre cele mai frumoase apusuri pe care le-am vazut vreodata, dar si de dimineti lenese, tolanit sub umbrela cu o bere in mana.

 
His
 

 
Hers
 

Comentarii

Un comentariu la: Anatomia tehnica a unei excursii – Phu Quoc 2022 – Samsung Galaxy Z Flip4 & Fold4

  1. Tarcau Dragos a scris pe:

    Aoleu, nu ma omorî! Cand voi iesi la pensie vrau sa petrec cateva luni in Asia, in special Asia de sud-est, asa ca mersi de pont si voi urmari in continuare aceste aventuri care ma intereseaza enorm.

Lasa-ne un comentariu: