lab501.ro

Xiaomi 14 – Part II – Camera, autonomie

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 21 March, 2024.

Camera – imagini

 
Xiaomi 13 Pro reusea cu adevarat sa ne impresioneze anul trecut, iar Xiaomi 14, cu o camera principala complet noua, nu se lasa deloc mai prejos, fiind unul dintre cele mai bune shooter-e pe care am pus mana pana acum. Practic, in conditii bune de iluminare imaginile sunt pur si simplu superbe si parca pana si camera ultra-wide se aliniaza la capitolele contrast si reproducere a culorilor cu celelalte doua camere, ceea ce nu vedem foarte des.

Camera principala si camera tele produc imagini corecte indiferent de conditiile de iluminare, fara diferente majore de procesare, iar camera ultra-wide se descurca surprinzator de bine si in conditii mai grele, din nou, ceva mai rar intalnit in cazul acestui tip de camere.

Desigur, modul 2X pierde putin din nivelul de detalii oferit de camera principala, asa cum ar fi si normal, fiind vorba practic de zoom digital utilizand acelasi senzor. Per total insa, Xiaomi 14 este un adevarat varf de gama la acest capitol, producand imagini pur si simplu excelente.

 

 

Camera – video

 

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: