lab501.ro

Xiaomi 14 – Specificatii, prezentare, performanta

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 25 February, 2024.

Xiaomi 14

 
Nu cu mult timp in urma va povesteam despre lansari de telefoane si modul in care acestea au loc in zilele noastre. Ei bine, iata ca astazi discutam din nou despre o astfel de lansare, care are loc fix in acest moment, la Barcelona, unde ne aflam de altfel si noi.

Este vorba despre lansarea seriei Xiaomi 14, alcatuita din modelele Xiaomi 14 si Xiaomi 14 Ultra, impreuna cu mai multe accesorii, cum ar fi Xiaomi Smart Band 8 Pro, Xiaomi Watch S3 si Xiaomi Watch 2. Noi am primit la teste Xiaomi 14, Xiaomi Smart Band 8 Pro si Xiaomi Watch S3, iar astazi va voi povesti de la fata locului despre telefon, urmand ca in zilele urmatoare sa testam si banda si ceasul.

Desigur, este vorba despre o lansare moderna, in care am primit produsele cu suficient timp inainte de lansare, astfel incat sa le putem testa pentru prima parte a acestui review, insa, ca de obicei, pentru testele de camera si autonomie avem nevoie de ceva mai mult timp, acestea urmand sa fie publicate in partea a doua a acestui review.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: