lab501.ro

Review – Xiaomi Mi 5 Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 9 August, 2016.

Xiaomi Mi 5 Pro

 
Nu cu mult timp in urma am testat OnePlus 3, unul dintre membrii “rezistentei”, adica acelui grup restrans de companii care lanseaza modele cu specificatii de top la preturi mult mai rezonabile decat ceea ce putem vedea in cazul produselor marilor brand-uri care ofera specificatii similare. OnePlus 3 este cu siguranta un smartphone demn de toata atentia, iar unul dintre motivele pentru care l-am testat cu interes a fost faptul ca putea fi comandat de pe site-ul official OnePlus, fiind livrat si in tara noastra din UE, cu toate taxele achitate.

Ei bine, cititorii nostri vigilenti mi-au atras atentia ca un alt membru de seama al aceleiasi rezistente a fost anuntat cu ceva mai mult timp in urma decat OnePlus 3, mai precis la MWC, precum si faptul ca ar merita cu siguranta un review marca LAB501. In aceste conditii, nu puteam sa nu tinem cont de sugestia lui Catalin (multumim!), prin urmare ne-am indreptat atentia asupra lui Xiaomi Mi 5 Pro cu aceeasi seriozitate si promptitudine cu care am facut-o si in cazul lui OnePlus 3.

O sa va intrebati probabil de ce spun Xiaomi Mi 5 Pro si nu Xiaomi Mi 5, iar raspunsul este destul de simplu – Xiaomi au produs trei variante de Mi 5. Prima este dotata cu 32 GB spatiu de stocare, 3GB de RAM si versiunea mai “cuminte” de Snapdragon 820, tactata la 1.8GHz pentru doua nuclee, respectiv 1.6 GHz pentru celelalte doua. Cea de-a doua versiune este dotata cu un Snapdragon 820 MSM8996 “standard” (2 x 2.15 GHz + 2 x 1.6 GHz), 64 GB spatiu de stocare si 3GB de RAM, in timp ce versiunea dotata cu acelasi Snapdragon 820 MSM 8996, dar cu 128 GB spatiu de stocare, 4GB RAM si corp din ceramica se numeste Xiaomi Mi 5 Pro.

Ei bine, daca tot nu am testat Xiaomi Mi 5 la momentul aparitiei, am zis ca meritati sa va oferim un festin, testand versiunea de varf, adica Mi 5 Pro. Prin urmare, bestia neagra a poposit pe masa noastra de teste iar eu am avut sarcina de a analiza in detaliu de ce este capabila. Iar rezultatele au fost pe masura asteptarilor. Dar sa nu ne grabim…

 
Intro

Comentarii

9 comentarii la: Review – Xiaomi Mi 5 Pro

 1. Alex. B a scris pe:

  Doamne, de cand astept un review la mi5 pro marca lab501. Multumesc @monstr! Sunt curios daca incarcatorul este compatibil fast charge 3.0 cum este telefonul. Am auzit ca in unele cazuri nu ar fi livrat. Inca o intrebare: in cazul folosirii unui sim pe 4g,celalalt merge 3g sau e doar 2g?

 2. Alex. B a scris pe:

  @monstru,tabelul de contrast se numeste nivel de negru ;)

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Incarcatorul din pachet este fast charge, nu stiu insa daca este 3.0

  Alex B – mai gresim si noi :)

 4. Licaon_Kter a scris pe:

  Pagina 2 tre’ “Sony Xperia X Performance” ;)

 5. Flavius a scris pe:

  Alex B, ambele sim-ri sunt 4 G /3G / 2G dar nu in acelasi timp, astfel daca pe unul ai date 4G pe al doi-lea nu-l vei avea in 4G doar 3G /2G depinde de ce canale are proveder-ul de telefonie din sim 2, la fel VOlte mod e activ doar pe simul pe care-l setezi tu 4G, acesta poate fi primul sau al doil-ea, deci acest telefon nu are modul radio dual activ ! Pe scurt este doar dual 4G dar nu activ simultan, dual stand by sau ceva de genul ;) Insa e ok c anu tebuie sa schimbi sim-le manual ci din soft sa alegi tu manual ce sim vrei sa fie pentru date, sm, voce , etc Lamurit ? Ca si calitate audio si recpetie / emisie imi pare unul din cele mai ok telefoane, iar autonomia e un plus :D

 6. Alex. B a scris pe:

  @flavius,ms de info, stiu ce înseamnă dual standby, stiu ca e 4g dual mode. Nu stiam exact ce am intrebat! Unele telefoane nu merg pe sim 2 3g,daca sim 1 e 4g activat. Ma interesa raspunsul exact la intrebare pt ca am orange sim 1 si digi sim 2. In monentul de față, cu telefonul meu nu mai pot folosi digi pt ca sim 2 e doar 2g,daca sim 1 e 3g. Digi nu are banda 2g si nici roamingul cu vodafon nu mai exista. Revenind la mi5, daca ar merge 4g pe un sim si 3g pe celalalt, as fi fericit.

 7. LauEugen a scris pe:

  @Monstru multumiri pentru review , folosesc modelul de 64GB pe negru de 2 luni si vreau sa spun ca se ridica la nivelul asteptarilor.
  @Alex.B – merge cu Digi pe un sim 4g iar pe celalalt sim 3g

 8. Alex. B a scris pe:

  @LauEugen,mulțumesc de info!

 9. Monstru Post author a scris pe:

  Multumesc baieti pentru aprecieri!

Lasa-ne un comentariu: