lab501.ro

Review – Xiaomi Mi 5 Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 9 August, 2016.

Constructie si dotari

 
In momentul in care scoatem telefonul din pachet avem parte de o mica revelatie… da… este el, unul dintre cele mai elegante smartphone-uri lansate in 2016. Fiecare curba de pe laterale, fiecare linie dreapta, fiecare imbinare intre ceramica si sticla Gorilla Glass este realizata cu cea mai mare atentie la detaliu si singurul minus pe care i l-am putut gasi a fost faptul ca latura din spate flambeaza usor in anumite momente.

In rest, avem de-a face cu un smartphone care poate topi probabil pana si inimile utilizatorilor de iPhone. De fapt, luand in considerare dimensiunile destul de reduse fata de alte flagship-uri lansate in ultimii ani, precum si nivelul de atentie la detalii, cred ca lor li se si adreseaza Mi 5.

Pe latura de jos a telefonului gasim conectorul USB Type-C, microfonul principal precum si difuzorul extern, iar pe latura de sus gasim microfonul secundar, senzorul infrarosu si jack-ul audio. Butoanele sunt dispuse pe latura din dreapta in timp ce tavita SIM-urilor este dispusa pe latura stanga a telefonului.

Un alt aspect pe care l-am apreciat in cazul lui Xiaomi Mi 5 Pro a fost faptul ca desi telefonul este destul de subtire (7.3 mm), camera nu iese in exterior ca in cazul altor telefoane, ceea ce din punctul meu de vedere reprezinta un plus.

 
Constructie-01

Constructie-02

Constructie-03

Constructie-04

Constructie-05

Constructie-06

Constructie-07

Constructie-08

Comentarii

9 comentarii la: Review – Xiaomi Mi 5 Pro

 1. Alex. B a scris pe:

  Doamne, de cand astept un review la mi5 pro marca lab501. Multumesc @monstr! Sunt curios daca incarcatorul este compatibil fast charge 3.0 cum este telefonul. Am auzit ca in unele cazuri nu ar fi livrat. Inca o intrebare: in cazul folosirii unui sim pe 4g,celalalt merge 3g sau e doar 2g?

 2. Alex. B a scris pe:

  @monstru,tabelul de contrast se numeste nivel de negru ;)

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Incarcatorul din pachet este fast charge, nu stiu insa daca este 3.0

  Alex B – mai gresim si noi :)

 4. Licaon_Kter a scris pe:

  Pagina 2 tre’ “Sony Xperia X Performance” ;)

 5. Flavius a scris pe:

  Alex B, ambele sim-ri sunt 4 G /3G / 2G dar nu in acelasi timp, astfel daca pe unul ai date 4G pe al doi-lea nu-l vei avea in 4G doar 3G /2G depinde de ce canale are proveder-ul de telefonie din sim 2, la fel VOlte mod e activ doar pe simul pe care-l setezi tu 4G, acesta poate fi primul sau al doil-ea, deci acest telefon nu are modul radio dual activ ! Pe scurt este doar dual 4G dar nu activ simultan, dual stand by sau ceva de genul ;) Insa e ok c anu tebuie sa schimbi sim-le manual ci din soft sa alegi tu manual ce sim vrei sa fie pentru date, sm, voce , etc Lamurit ? Ca si calitate audio si recpetie / emisie imi pare unul din cele mai ok telefoane, iar autonomia e un plus :D

 6. Alex. B a scris pe:

  @flavius,ms de info, stiu ce înseamnă dual standby, stiu ca e 4g dual mode. Nu stiam exact ce am intrebat! Unele telefoane nu merg pe sim 2 3g,daca sim 1 e 4g activat. Ma interesa raspunsul exact la intrebare pt ca am orange sim 1 si digi sim 2. In monentul de față, cu telefonul meu nu mai pot folosi digi pt ca sim 2 e doar 2g,daca sim 1 e 3g. Digi nu are banda 2g si nici roamingul cu vodafon nu mai exista. Revenind la mi5, daca ar merge 4g pe un sim si 3g pe celalalt, as fi fericit.

 7. LauEugen a scris pe:

  @Monstru multumiri pentru review , folosesc modelul de 64GB pe negru de 2 luni si vreau sa spun ca se ridica la nivelul asteptarilor.
  @Alex.B – merge cu Digi pe un sim 4g iar pe celalalt sim 3g

 8. Alex. B a scris pe:

  @LauEugen,mulțumesc de info!

 9. Monstru Post author a scris pe:

  Multumesc baieti pentru aprecieri!

Lasa-ne un comentariu: