lab501.ro

Review – Xiaomi Mi 5 Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 9 August, 2016.

Concluzii

 
Si uite asa am testat inca un flagship veritabil, care poate sta fara probleme alaturi de Galaxy S7 si OnePlus 3, fiind unul dintre cele mai performante si elegante smartphone-uri de pe piata. Mai mult decat atat, Xiaomi Mi 5 Pro se adreseaza celor care doresc un smartphone de dimensiuni ceva mai reduse, fiind cel mai mic dintre cei trei monstrii testati de noi anul acesta. Daca Galaxy S7 sau OnePlus 3 sunt prea mari pentru voi, atunci Xiaomi Mi 5 Pro s-ar putea sa fie exact ce aveati nevoie, livrand aceeasi performanta intr-un “pachet” de dimensiuni mai reduse.

Mai mult decat atat, versiunea Pro se remarca datorita capacitatii de stocare de 128 GB, care ar trebui sa fie mai mult decat suficienta chiar si pentru cei mai impatimiti fani ai serialelor si filmelor, iar cantitatea de memorie RAM si design-ul iesit din comun reprezinta cu siguranta argumente puternice in favoarea flagship-ului chinezesc.

Online, Xiaomi Mi 5 este disponibil in 3 variante de pret – 339 USD pentru versiunea de 32GB, 395 USD pentru versiunea de 64GB, respectiv 561 USD pentru versiunea Pro (128 GB / 4GB RAM) testata de noi astazi. Din cate stiu eu, pentru comenzile de pe site Xiaomi nu livreaza direct din Europa, prin urmare la aceste preturi se adauga taxele aferente. In Romania, versiunea Pro costa ~2400 RON, versiunea de 64 GB costa 1990 RON, in timp ce versiunea de 32GB costa ~ 1760 RON.

In aceste conditii, Xiaomi Mi 5 Pro si OnePlus 3 sunt smartphone-urile cu cel mai bun raport calitate / pret in acest moment, oferind dotari de flagship la un pret semnificativ mai redus. Prin urmare, daca “rebelii” reusesc in viitor sa isi puna la punct canalele de distributie si sa faca fata cererii, putem spune ca multe brand-uri cunoscute vor avea probleme. Daca Samsung sunt numarul 1, prin urmare vor vinde in continuare indiferent de pret, nu acelasi lucru l-as putea spune despre alte brand-uri cunoscute care au inceput sa practice politica de pret a celor de la Samsung…

 
Outro

Comentarii

9 comentarii la: Review – Xiaomi Mi 5 Pro

 1. Alex. B a scris pe:

  Doamne, de cand astept un review la mi5 pro marca lab501. Multumesc @monstr! Sunt curios daca incarcatorul este compatibil fast charge 3.0 cum este telefonul. Am auzit ca in unele cazuri nu ar fi livrat. Inca o intrebare: in cazul folosirii unui sim pe 4g,celalalt merge 3g sau e doar 2g?

 2. Alex. B a scris pe:

  @monstru,tabelul de contrast se numeste nivel de negru ;)

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Incarcatorul din pachet este fast charge, nu stiu insa daca este 3.0

  Alex B – mai gresim si noi :)

 4. Licaon_Kter a scris pe:

  Pagina 2 tre’ “Sony Xperia X Performance” ;)

 5. Flavius a scris pe:

  Alex B, ambele sim-ri sunt 4 G /3G / 2G dar nu in acelasi timp, astfel daca pe unul ai date 4G pe al doi-lea nu-l vei avea in 4G doar 3G /2G depinde de ce canale are proveder-ul de telefonie din sim 2, la fel VOlte mod e activ doar pe simul pe care-l setezi tu 4G, acesta poate fi primul sau al doil-ea, deci acest telefon nu are modul radio dual activ ! Pe scurt este doar dual 4G dar nu activ simultan, dual stand by sau ceva de genul ;) Insa e ok c anu tebuie sa schimbi sim-le manual ci din soft sa alegi tu manual ce sim vrei sa fie pentru date, sm, voce , etc Lamurit ? Ca si calitate audio si recpetie / emisie imi pare unul din cele mai ok telefoane, iar autonomia e un plus :D

 6. Alex. B a scris pe:

  @flavius,ms de info, stiu ce înseamnă dual standby, stiu ca e 4g dual mode. Nu stiam exact ce am intrebat! Unele telefoane nu merg pe sim 2 3g,daca sim 1 e 4g activat. Ma interesa raspunsul exact la intrebare pt ca am orange sim 1 si digi sim 2. In monentul de față, cu telefonul meu nu mai pot folosi digi pt ca sim 2 e doar 2g,daca sim 1 e 3g. Digi nu are banda 2g si nici roamingul cu vodafon nu mai exista. Revenind la mi5, daca ar merge 4g pe un sim si 3g pe celalalt, as fi fericit.

 7. LauEugen a scris pe:

  @Monstru multumiri pentru review , folosesc modelul de 64GB pe negru de 2 luni si vreau sa spun ca se ridica la nivelul asteptarilor.
  @Alex.B – merge cu Digi pe un sim 4g iar pe celalalt sim 3g

 8. Alex. B a scris pe:

  @LauEugen,mulțumesc de info!

 9. Monstru Post author a scris pe:

  Multumesc baieti pentru aprecieri!

Lasa-ne un comentariu: