lab501.ro

Review – Xiaomi 13 Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 26 February, 2023.

Xiaomi 13 Pro

 
Inceputul anului a adus un nou varf de gama Qualcomm, mai precis Snapdragon 8 Gen 2, dar si o serie intreaga de telefoane bazate pe acesta, toti producatorii lansand flagship-uri noi in aceasta perioada. Pana acum v-am povestit despre seria Samsung Galaxy S23, respectiv despre cel mai nou model din gama OnePlus, iar astazi a venit momentul sa testam Xiaomi 13 Pro, care tocmai a fost lansat in cadrul unui eveniment global, la MWC2023.

Xiaomi 13 Pro pastreaza in linii mari forma si dimensiunile modelului anterior, fiind bazat pe acelasi display, insa avem de-a face cu imbunatatiri semnificative la capitolul chipset, acumulator, memorie, dar mai ales camera. Spun asta deoarece Xiaomi 13 Pro aduce oficial in Europa monstruosul Sony IMX939 in format 1″, pe care l-am putut admira anul trecut in cazul modelului Xiaomi 12S Ultra.

De asemenea, avem de-a face cu memorie UFS 4.0, un acumulator cu o capacitate mai mare, dar si cu o viteza de incarcare declarata absolut uluitoare (19 min pentru o incarcare completa), drept urmare putem spune ca Xiaomi ne-au pregatit un adevarat festin anul acesta, iar eu unul de-abia astept sa vad cum se comporta in practica.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: