lab501.ro

Sony Xperia go review – Mic si tare

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 18 September, 2012.

Constructie si design

 

Sony reuseste sa ofere o personalitate usor de recunoscut produselor pe care le construieste, si la fel stau lucrurile si in cazul go-ului. Daca il ridica in mana cu ochii inchisi iti dai seama imediat ca ai de-a face cu un Xperia, cu toate ca design-ul difera destul de mult fata de Xperia U. Banda transparenta si capacul de plastic din partea de jos au disparut cu totul, iar in locul lor apar trei butoane capacitive clasice si o barbie a la Motorola Droid, acolo unde se gaseste si microfonul principal.

In partea de sus se gasesc suspectii obisnuiti, adica difuzorul, senzorii de lumina si proximitate, precum si un LED pentru notificari. Una peste alta, inca un design care se abate de la norma, tipic Sony, dar cu care te obisnuiesti si te imprietenesti foarte repede.

Partea din spate este chiar mai simpla decat la Xperia U. Nu mai avem de-a face cu acea forma curbata care sa faca telefonul mai comod in utilizare. In schimb, suprafata este acum plata si… monotona. Plasticul finisat aspru (cu siguranta usor de recunoscut, pentru ca fiecare persoana care a luat telefonul in mana a inceput cu “opa” si l-a intors imediat) se intinde pe intreg spatele; ca bonus si partile laterale sunt finisate in acelasi mod. Singurele elemente care sa intrerupa monotonia sunt logo-ul Xperia in partea de jos, camera de 5MP, flash-ul LED si microfonul secundar in partea de sus.

Odata scos capacul se pot observa si particularitatile interiorului. Mai mult ca sigur o decizie necesara pentru rezistenta la apa, bateria nu poate fi scoasa in ciuda spatelui detasabil. Ca urmare SIM-ul se introduce in partea dreapta pe o tavita care are si rolul de a ermetiza telefonul, precum o face si capacul slotului microSD de mai sus.

Comentarii

9 comentarii la: Sony Xperia go review – Mic si tare

  1. christian a scris pe:

    Vezi ca incepand cu pagina 2, toate titlurile au niste caractere ciudate sub ele, care tb eliminate.

  2. Da, e &nbps; care de fapt trebuia sa fie ‘and new break space’, prescurtat corect adica sp nu ps. :)
    Corectat, mersi!

  3. adrian a scris pe:

    care camera secundara, fratilor?

  4. Ai dreptate, am corectat. Au facut senzorul de proximitate cat o camera :D

  5. Mihaela a scris pe:

    Am cautat ceva timp un site cu reviewri la telefoanele mobile si nu am gasit. Azi am avut noroc si v-am gasit fara sa va caut. Imi place ca faceti totul detaliat. Eu sunt in dileme, ma gandesc sa aleg intre Xperia Go sau Xperia J si inca nu m-am hotarat. Probabil ma voi hotara abia cand il voi lua, in ultimul moment. Stiu ca nu ati testat Xperia J inca, insa v-as fi recunoscatoare daca mi-ati putea spune ce imi recomandati si DE CE. Tine-ti-o tot asa, sunt obsedata de telefoanele mobile si le-as schimba lunar daca as putea. De 2 ani am Samsung Galaxy S I9000, ca design telefoanele Sony mi se par cele mai reusite. Bafta si multumesc pentru un eventual raspuns!
    Apropo, aveti o persoana in plus care va va urmari!!!

  6. Mihaela a scris pe:

    Adrian nu are camera secundara

  7. Mihaela – ne bucuram ca putem fi de ajutor. Intre Xperia J si Xperia Go exista destul de multe diferente.

    display – 3.5″ GO, 4″ J
    OS – Gingerbread vs Ice CReam Sandwich

    astea ar fi avantajele J-ului fata de GO

    Puncte comune:

    -camera de 5MP
    -aceeasi cantitate de memorie RAM

    Avantaje ale Go-ului fata de J:

    -procesor dual core mai puternic
    -capacitate de stocare dubla
    -rezistent la apa, praf, socuri

    In final trebuie sa te intrebi ce conteaza mai mult pentru tine. Daca vrei mai mult browsing (display mai mare), ia J-ul. Daca vrei putere de calcul mai mare, rezistenta la apa si stocare mai mare – ia Go-ul

  8. Vlad a scris pe:

    Am auzit ca modelele din gama Xperia au un touchscreen ceva mai fragil ? este adevarat ?

  9. Flaviu a scris pe:

    fratilor cat va tine bateria incarcata? pe mine cam o zi..in confitiile in care sunt oprite wireless-u,netu’,gps..si orice altceva…activandu-le doar putin cand am nevoie..atat va tine si pe voi…sau am eu o problema oare?

Lasa-ne un comentariu: