lab501.ro

Review – OPPO Reno 4 Lite

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 17 December, 2020.

Concluzii

 
2020 a fost anul in care OPPO si-au consolidat prezenta in Romania, iar noi am avut ocazia sa vedem ce are de oferit high-end-ul Find X2, apoi am fost placut impresionanti de OPPO Enco Free, unele dintre cele mai interesante casti wireless lansate anul acesta si printre putinele casti de tip ear-buds cu dimensiune configurabila, in timp ce OPPO Reno 4 Pro 5G ne-a aratat cum abordeaza compania segmentul mid-high.

OPPO Watch este dovada ca producatorul intentioneaza sa ofere un intreg ecosistem alcatuit din produse high-end, cu un design impecabil si tehnologii inovatoare si daca tot am amintit tehnologiile OPPO, anul acesta am avut ocazia sa vedem cum va arata incarcarea super rapida 125W Flash Charging, respectiv incarcarea ultra-rapida 65W Airvooc Wireless Charging, tehnologii pe care le vom vedea cel mai probabil implementate in produsele OPPO lansate in 2021.

Per total, 2020 a fost un an plin pentru OPPO, iar noi am fost placut impresionati de produsele care au ajuns la noi in laborator, Find X2 si Enco Free reprezentand o gura de aer proaspat, din punctul meu de vedere. Ei bine, in acest context eram chiar curios cum se prezinta un smartphone OPPO accesibil, iar OPPO Reno 4 Lite a reusit pe deplin sa imi satisfaca aceasta curiozitate.

Si la fel ca si in cazul celorlalte produse OPPO testate anul acesta, OPPO Reno 4 Lite s-a remarcat prin atentia acordata detaliilor, respectiv prin incercarea de a fi ceva mai mult decat un simplu smartphone accesibil… de a oferi ceva in plus. De la design-ul elegant, cu spatele mat, in doua tonuri, la display-ul AMOLED de calitate, de la chipset-ul care ofera un bun raport performanta / pret si pana la camera care se comporta impresionant in conditii grele de utilizare, in special pentru un smartphone din aceasta gama de pret, OPPO Reno 4 Lite respecta strategia producatorului si incearca sa ofere un pachet cat mai bine inchegat de dotari, pentru un pret modic.

Daca ar fi sa aleg un aspect care m-a impresionat in mod special, as mentiona autonomia, OPPO Reno 4 Lite reusind sa obtina rezultate foarte bune in testele noastre, in conditiile in care oricum nu avem prea mult de asteptat in momentul in care il punem la incarcat, datorita tehnologiei VOOC 4. Practic, OPPO Reno 4 Lite este telefonul pe care uiti sa il mai pui la incarcat, iar atunci cand iti aduci aminte, dureaza mai putin de o ora sa il incarci complet.

Daca 2020 ne-a invatat ceva, atunci aceasta lectie ar suna cam asa – in secolul vitezei, in care lucram, comunicam si ne distram in alt ritm, este important sa fim intotdeuna pregatiti. Pentru ca uneori, lucrurile nu vor merge asa cum ne asteptam. Pentru ca uneori poate vom lucra de acasa si ne vom intalni cu prietenii mai mult online, decat fata in fata. Iar in aceste conditii, este mai important ca niciodata sa avem la dispozitie dispozitive performante, care sa ne permita sa comunicam si sa interactionam cu cei din jurul nostru.

Iar daca bugetul reprezinta o problema, un telefon ca OPPO Reno 4 Lite poate face fata cu brio provocarilor, indiferent ca discutam despre o conferinta pe Zoom sau o lectie online pentru cel mic. Si pentru un plus de flexibilitate, o pereche de casti wireless de buna calitate, cum ar fi OPPO Enco Free, OPPO Enco W31, sau chiar W11, pentru cei cu un buget mai limitat, va fi cu siguranta un accesoriu indispensabil pentru toate conferintele si sedintele online. De aceea, dupa parerea mea, OPPO Reno 4 Lite reprezinta un cadou ideal de Craciun, iar daca va grabiti veti primi si o pereche de casti incluse in acelasi pret (1499 RON).
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: