lab501.ro

Review – OPPO Reno10 5G

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 7 September, 2023.

OPPO Reno10 5G

 
Asa cum am putut vedea anul acesta, concurenta nu este acerba doar in segmentul high-end, majoritatea producatorilor acordand o mare importanta produselor mainstream cu un bun raport calitate/pret. De fapt, am putea spune ca adevarata batalie aici se da, in segmentul 1800-2800 RON, unde oamenii sunt ceva mai atenti la ce specificatii si dotari primesc pentru suma platita.

In fond este si normal – varfurile de gama sunt gandite pentru cei care nu vor sa faca nici un fel de compromis, avand in acelasi timp la dispozitie un buget considerabil, in timp ce modelele mainstream incearca sa ofere cat mai multe functii pentru un pret uneori chiar mai mic de jumatate fata de flagship-uri, facand economie la anumite capitole, cum ar fi chipset sau camera.

Anul acesta am testat deja cateva modele din aceasta gama, care au reusit sa ne impresioneze prin performantele de care au dat dovada, in special la capitolul camera, iar acum a venit momentul sa discutam despre OPPO Reno10 5G, un telefon mainstream gandit pentru pasionatii de portrete si nu numai. OPPO Reno10 5G este mezinul gamei OPPO Reno10, alcatuita din OPPO Reno10 Pro+ 5G, OPPO Reno10 Pro 5G si OPPO Reno10 5G, fiind comercializat in Romania pentru 2299 RON in momentul de fata.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: