lab501.ro

Review – OPPO Reno10 5G

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 7 September, 2023.

Concluzii

 
OPPO continua traditia mainstream-urilor elegante, care se remarca prin performanta camerei, iar OPPO Reno10 5G nu face exceptie, camera principala si camera tele obtinand rezultate bune in testele noastre. Desigur, intre timp si-au facut aparitia cateva modele cu specificatii similare in aceasta gama de pret, dar care folosesc un senzor principal superior, unele chiar in aceeasi familie BKK, drept urmare concurenta este mai acerba ca niciodata.

Ca de fiecare data, OPPO Reno10 5G se remarca prin design-ul elegant, prin display-ul de buna calitate si prin performanta camerei, autonomia fiind de asemenea un capitol unde avem parte de rezultate de exceptie. Pe de alta parte, chipset-ul nu ofera suficienta performanta in jocurile ceva mai pretentioase, in special in contextul utilizarii unui display cu o rata de refresh de 120Hz, iar certificare pentru rezistenta la intemperii lipseste din lista de dotari cu care se lauda OPPO Reno10 5G.

Totusi, OPPO Reno10 5G este unul dintre putinele telefoane lansate anul acesta echipate cu slot de card, ceea ce poate reprezenta un avantaj considerabil pentru anumiti utilizatori, iar performanta solutiei grafice nu este la fel de importanta pentru toata lumea. Per total, un telefon elegant, cu suficiente dotari atragatoare, dar lansat intr-un segment de pret unde concurenta este pur si simplu salbatica, fiecare utilizator prioritizand dotarile esentiale pentru el in momentul achizitiei.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: