lab501.ro

Review – OPPO Reno7 Lite 5G

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 29 July, 2022.

OPPO Reno7 Lite 5G

 
Ptiii, dragii monstrului, ce caldura! Nu, nu este ceva ce nu am mai vazut niciodata pana acum, iar cei care au prins inceputurile anilor 2000 in Bucuresti stiu foarte bine ce vreau sa spun, dar asta nu inseamna ca nu este cel putin neplacut. Desigur, in zilele noastre ne retragem la confortul aerului conditionat, dar cand vine vorba de iesit afara… parca nici nu se pune problema, nu-i asa?

Ei bine, in aceste zile caniculare, unii dintre noi inca mai lucreaza, gandindu-se cu jind la vacanta care se apropie. Dar pana la vacanta, mai sunt lucruri de facut, iar unul dintre acele lucruri este un telefon mic si aratos, destul de puternic, dar cu buzunarul prietenos… mai pe romaneste un mainstream care incearca sa ne incante privirea.

Ma refer, desigur, la OPPO Reno7 Lite 5G (CPH2343), un telefon care isi propune sa impresioneze prin raportul calitate / pret, dar si prin design, combinand o vopsea speciala cu doua surse de lumina circulare, dispuse in jurul celor doua camere. Daca adaugam in mix un design plat, fara margini curbate, precum si un chipset Qualcomm, dotat cu conectivitate 5G, este clar ca avem de-a face cu un telefon interesant. Haideti sa vedem despre ce este vorba.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: