lab501.ro

Review – OPPO Reno7 Lite 5G

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 29 July, 2022.

Concluzii

 
OPPO Reno7 Lite 5G este un telefon care te atrage imediat prin design, cel putin daca esti fanul modelelor plate, viu colorate. Paradoxal, dar intr-o epoca in care din ce in ce mai multi oameni se satura de mania RGB, OPPO Reno7 Lite 5G nu arata tipator, deranjant, ba chiar din contra, are o alura aparte, iar solutia de iluminare Dual Orbit chiar arata interesant in acest context.

Desigur, discutam despre un smartphone comercializat pentru 1699 RON, fara camera ultra-wide, intr-un segment in care competitia este acerba si fiecare producator incearca sa ofere cat mai multe dotari. Dar chiar si asa, as putea spune ca OPPO Reno7 Lite 5G impresioneaza dincolo de design, fiind echipat cu un chipset capabil si o camera principala de buna calitate, oferind de asemenea si conectivitate 5G.

Mai mult decat atat, pe langa design-ul iesit din comun, OPPO Reno7 Lite 5G impresioneaza prin autonomia absolut excelenta de care a dat dovada in testele noastre, fiind genul de telefon pe care nu trebuie sa iti faci griji daca nu l-ai incarcat in fiecare seara. De mult nu am mai vazut astfel de cifre, iar asta este cu siguranta un aspect pozitiv.

Desigur, alegerea unui telefon, in special in aceasta gama de pret, depinde de gusturile si preferintele fiecaruia, dar sunt ferm convins ca OPPO Reno7 Lite 5G va fi pe placul multor utilizatori care cauta un smartphone accesibil. Iar daca vrei sa stii daca ti se potriveste, tot ce trebuie sa faci este sa vizitezi un showroom si sa il butonezi pe viu.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: