lab501.ro

Review – OPPO Reno7 Lite 5G

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 29 July, 2022.

Constructie si dotari

 

OPPO Reno7 Lite 5G se bazeaza pe un sasiu metalic imbracat in sticla, pe latura frontala, respectiv plastic, pe latura din spate, aceasta fiind acoperita cu 5 straturi de vopsea, rezultatul fiind un aspect unic, denumit pe buna dreptate OPPO Glow, in versiunea Rainbow Spectrum. Aspectul iesit din comun este complementat de luminile Dual Orbit, mai precis doua surse circulare de lumina, dispuse in jurul celor doua camere.

Evident, culoarea nu este singurul lucru care iese in evidenta in cazul lui OPPO Reno7 Lite 5G, acesta remarcandu-se si prin design-ul plat, fara margini curbate, precum si prin dimensiunile reduse, in special grosimea, de doar 7.5mm. Practic, OPPO Reno7 Lite 5G este un telefon chic, usor si subtire, cu o alura aparte.

Butonul Power este dispus pe latura dreapta, in timp ce butoanele volum +/- sunt dispuse pe latura stanga. Latura inferioara adaposteste conectorul USB-C, microfonul principal, difuzorul secundar si un jack audio, un detaliu care va atrage cu siguranta simpatia multor pasionati. Tavita SIM-urilor este pozitionata pe latura stanga, iar microfonul secundar este montat pe latura superioara.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: