lab501.ro

Review – OPPO Reno 4 Lite

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 17 December, 2020.

Constructie si dotari

 
Asa cum ne-a obisnuit deja producatorul, OPPO Reno 4 Lite este un telefon subtire si elegant, de aceasta data fiind vorba despre un smartphone de dimensiuni medii. OPPO Reno 4 Lite este disponibil in doua versiuni, mai precis Magic Blue si Matte Black, versiunea primita de noi la teste fiind cea din urma.

Dispunerea butoanelor este clasica, butonul power fiind pozitionat pe latura dreapta, in timp ce butoanele volum +/- sunt pozitionate pe latura stanga a telefonului, sub tavita SIM-urilor. Pe latura inferioara gasim microfonul principal, conectorul USB-C, difuzorul secundar si jack-ul audio, in timp ce microfonul principal este pozitionat pe latura superioara. Difuzorul principal este pozitionat in rama, deasupra display-ului.

Camerele sunt dispuse asimetric, cele doua camere frontale fiind pozitionate in coltul din stanga sus, in timp ce ansamblul celor 4 camere principale (wide, ultra-wide si doi senzori de profunzime) este pozitionat in coltul din dreapta, doar flash-ul fiind dispus pe linia mediana a telefonului.

Chiar daca avem de-a face cu un telefon accesibil, OPPO Reno 4 lite este un smartphone elegant, cu un aspect placut, finisajul Mate Black contribuind din plin la aceasta senzatie.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: