lab501.ro

Review OPPO Reno 4 Pro 5G – Partea a II-a – Camera, autonomie, display

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 24 November, 2020.

OPPO Reno 4 Pro 5G

 

Am testat 18 smartphone-uri anul acesta, de toate formele, dimensiunile si preturile, iar unul dintre ele s-a bucurat de onoarea de a beneficia de doua articole aici, pe NEXT LAB501. Ma refer, desigur, la OPPO Reno 4 Pro 5G, despre care va povesteam pentru prima oara in urma cu aproape doua luni.

Bazat pe un chipset Qualcomm SDM765 Snapdragon 765G, la fel ca si inaintasul sau, Reno 3 Pro 5G, OPPO Reno 4 Pro 5G aduce noutati la capitolul camera, mai precis doi noi senzori, tele si ultra-wide, stabilizare Ultra Steady Video 3, atat pentru camera principala, cat si pentru camera ultra-wide, stabilizare pentru camera frontala si un mod de fotografiere dedicat conditilor slabe de iluminare, denumit ultra night.

Nu in ultimul rand, OPPO Reno 4 Pro 5G este echipat cu tehnologia 65W SuperVOOC 2.0, care incarca telefonul pana la 60% in 15 minute, pentru o incarcare completa fiind necesare doar 36 de minute. Ei bine, daca in prima parte a acestui articol am discutat despre specificatii, design, software si performanta, de aceasta data am avut telefonul la dispozitie pentru o perioada ceva mai indelungata, astfel incat am testat display-ul, camera si autonomia.

Haideti sa vedem cum se comporta OPPO Reno 4 Pro 5G pe post de shooter principal si ce autonomie ofera acumulatorul dublu (2 x 2000 mAh). In fond, avem de-a face cu o evolutie a modelului anterior, aspectele care au fost imbunatatite semnificativ fiind exact camera si acumulatorul, cu tehnologiile aferente.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review OPPO Reno 4 Pro 5G – Partea a II-a – Camera, autonomie, display

Lasa-ne un comentariu: