lab501.ro

Review OPPO Reno 4 Pro 5G – Partea a II-a – Camera, autonomie, display

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 24 November, 2020.

Concluzii

 
Spuneam in prima parte a acestui articol ca OPPO Reno 4 Pro 5G ridica o serie de probleme interesante. Astfel, in contextul in care exista smartphone-uri de gaming echipate cu Snapdragon 865, comercializate pentru 650 USD, dar care ofera o performanta mediocra in cazul camerei, respectiv smartphone-uri mid-range cu un raport calitate / pret imbatabil, dar care fac de asemenea compromisuri la capitolul camera, display sau la tehnologiile acumulatorilor, cei care isi doresc o camera de exceptie si o autonomie ridicata nu au de ales, fiind fortati sa se orienteze inspre unul dintre costisitoarele flagshipuri.

Ei bine, OPPO Reno 4 Pro 5G incearca sa rezolve exact aceasta problema, fiind un telefon incredibil de subtire si elegant, un display de cea mai buna calitate, un acumulator cu o viteza de incarcare ultra-rapida, o autonomie de invidiat, conectivitate 5G si un ansamblu de camere care rivalizeaza cu ceea ce vedem in cazul flagship-urilor actuale.

Practic, singurul capitol unde nu putem discuta despre cea mai performanta versiune disponibila pe piata este chipset-ul, insa chiar daca Snapdragon 765G nu obtine aceleazi rezultate in benchmark-uri ca si fratii sai mai mari, 865 si 865+, este imposibil sa discernem acest lucru in utilizare zilnica.

Drept urmare, daca va doriti un smartphone elegant, cu o camera de exceptie, o autonomie de invidiat si o viteza de incarcare excelenta, OPPO Reno 4 Pro 5G este o optiune demna de luat in seama, singurul aspect care ar mai putea fi imbunatatit fiind disponibilitatea versiunii de 8/128GB in tara noastra.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review OPPO Reno 4 Pro 5G – Partea a II-a – Camera, autonomie, display

Lasa-ne un comentariu: