lab501.ro

Review OPPO Reno 4 Pro 5G – Partea I – Specificatii, design, performanta

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 1 October, 2020.

OPPO Reno 4 Pro 5G

 
2020 a fost un an bun pentru OPPO, in special in tara noastra, unde producatorul a lansat anul acesta modelele Find X2 si Reno 3 Pro, iar astazi a fost anuntata seria OPPO Reno 4. Aceasta este alcatuita din mai multe modele la nivel global, oferta fiind personalizata in functie de tara. Astfel, in Romania vor fi comercializate modelele OPPO Reno 4 Pro 5G (CH2089), OPPO Reno 4Z 5G (CPH2065) si OPPO Reno 4 Lite iar noi am avut ocazia sa ne jucam cu varful gamei Reno, mai precis OPPO Reno 4 Pro 5G.

Este important sa retinem acest aspect, al ofertei personalizate in functie de tara, respectiv numele de cod al telefonului – CH2089, deoarece exista versiuni diferite pentru piata din China sau India, chipset-ul, configuratia camerelor, cantitatea de memorie RAM si capacitatea de stocare diferind in cazul acestora. Totusi, pe noi ne intereseaza versiunile care vor fi comercializate in Romania, asa ca, pe parcursul primei parti a acestui review, vom face referire exclusiv la aceasta versiune.

Astfel, OPPO Reno 4 Pro 5G este o evolutie a modelului Reno 3 Pro 5G, comercializat de asemenea in tara noastra, producatorul aducand imbunatatiri la capitolele camera si acumulator. OPPO Reno 4 Pro 5G este echipat cu tehnologia 65W SuperVOOC 2.0, care incarca telefonul pana la 60% in 15 minute, pentru o incarcare completa fiind necesare doar 36 de minute.

La capitolul camera, pe langa senzorul principal, gasim doi noi senzori, mai precis tele si ultra-wide, stabilizare Ultra Steady Video 3, atat pentru camera principala, cat si pentru camera ultra-wide, stabilizare pentru camera frontala si un mod de fotografiere dedicat conditilor slabe de iluminare, denumit ultra night.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review OPPO Reno 4 Pro 5G – Partea I – Specificatii, design, performanta

Lasa-ne un comentariu: