HTC Butterfly review – HTC in categoria grea
Butterfly nu beneficiaza de o carcasa inlaturabila, astfel ca toate porturile si sloturile se regasesc pe marginile telefonului. In partea de sus se regasesc ascunse sub aceeasi usita slotul microSIM si cel pentru cardul microSD. Chiar langa acestea se afla butonul de pornire/oprire, un lucru bizar considerand lungimea device-ului (143mm). Puteti vedea dimensiunile lui Butterfly pe langa One X+ si Xperia Z in ultimele poze de pe aceasta pagina.
Revenind, pe marginea de jos se gasesc doar portul microUSB si microfonul pentru convorbiri. Zonele laterale sunt perforate si initial am crezut ca ele ascund difuzoarele externe ale device-ului. Din pacate nu este acesta cazul, ele avand un rol pur estetic.
Comentarii
Sunetul in casti este unul extrem de clar si bine redat, doar ca pentru a va bucura de fidelitate veti avea nevoie de niste casti serioase. Handsfree-ul oferit in pachet este mediocru, lucru la care ma si asteptam imediat dupa ce l-am vazut cat de firav este. Am fi preferat ceva mai multa putere in redarea atat in casti, cat si prin difuzor, dar acest lucru poate fi “rezolvat” prin conectarea la un amplificator extern.
Telefoanele din aluminiu sunt pentru pitiponci si pitipoance a.k.a. aifon buyers. Am avut un telefon HTC Explorer de la munca. Capacul cauciucat de pe spate era demential de fain la atingere, extrem de util la socuri mecanice si daca-l puneam pe bordul masinii statea fix, fara sa fie nevoie sa cumpar prostii de lipit pe bord ca sa stea telefonul. Si nici de husa nu mai aveam nevoie la el. Capacul ala proteja foarte bine si la apa si nu sarea la nici o cadere, plus ca acoperea si toate cele 4 colturi, nu se zgaria si nici ca se murdarea. Cand aud comentarii din astea ca vai, frate, nu e din aluminiu. Te pipi pe el de aluminiu cand cade pe jos. Stiu o gramada de aifonisti care la prima cadere s-au dus sa schimbe ecranele.