lab501.ro

HTC Butterfly review – HTC in categoria grea

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 8 April, 2013.

Temperaturi

 

Pentru a evalua cat mai complet comoditatea in utilizare a smartphone-urilor, am folosit aceeasi metodologie de masurare a temperaturii pe care o folosim si in cazul ultrabook-urilor, adica masurarea temperaturii carcasei intr-o serie de puncte predefinite.

Astfel, pentru ecran am masurat in 5 puncte, unde F1 reprezinta coltul stanga superior, F2 reprezinta coltul dreapta superior, F3 reprezinta mijlocul tastaturii, F4 reprezinta partea din stanga a touch-pad-ului iar F5 reprezinta partea din dreapta a acestuia. De asemenea, pentru partea din spate am definit 5 puncte (S1, S2, etc), care corespund celor 4 colturi, precum si centrul suprafetei.

Masuratorile au fost realizate cu ajutorul unui termometru Voltcraft IR 260-8S de la o distanta fixa de 8cm (am folosit un distantier pentru a masura mereu de la aceeasi distanta), dupa realizarea testului de autonomie in gaming.

HTC Butterfly este unul dintre cele mai calde telefoane testate de mine, situandu-se pe aceeasi treapta cu One X+. De fiecare data cand ruleaza un joc 3D, zona centrala se incalzeste simtitor; am vazut temperaturi apropiate de 45˚C. Totusi, pentru ca e construit din plastic, telefonul nu ajunge niciodata sa deranjeze din cauza temperaturilor ridicate.

Temperaturi

Comentarii

2 comentarii la: HTC Butterfly review – HTC in categoria grea

  1. Sunetul in casti este unul extrem de clar si bine redat, doar ca pentru a va bucura de fidelitate veti avea nevoie de niste casti serioase. Handsfree-ul oferit in pachet este mediocru, lucru la care ma si asteptam imediat dupa ce l-am vazut cat de firav este. Am fi preferat ceva mai multa putere in redarea atat in casti, cat si prin difuzor, dar acest lucru poate fi “rezolvat” prin conectarea la un amplificator extern.

  2. Dax47 a scris pe:

    Telefoanele din aluminiu sunt pentru pitiponci si pitipoance a.k.a. aifon buyers. Am avut un telefon HTC Explorer de la munca. Capacul cauciucat de pe spate era demential de fain la atingere, extrem de util la socuri mecanice si daca-l puneam pe bordul masinii statea fix, fara sa fie nevoie sa cumpar prostii de lipit pe bord ca sa stea telefonul. Si nici de husa nu mai aveam nevoie la el. Capacul ala proteja foarte bine si la apa si nu sarea la nici o cadere, plus ca acoperea si toate cele 4 colturi, nu se zgaria si nici ca se murdarea. Cand aud comentarii din astea ca vai, frate, nu e din aluminiu. Te pipi pe el de aluminiu cand cade pe jos. Stiu o gramada de aifonisti care la prima cadere s-au dus sa schimbe ecranele.

Lasa-ne un comentariu: