lab501.ro

HTC Butterfly review – HTC in categoria grea

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 8 April, 2013.

HTC Butterfly

 

Cand ultimul produs HTC analizat pe next.lab501.ro este chiar HTC One, cel ce urmeaza are o sarcina dificila. Flagship-ul taiwanez a impresionat pe toata lumea printr-o serie de caracteristici unice precum constructia excelenta, display-ul de calitate, difuzoarele puternice care produc sunete clare, camera inovatoare si performanta bruta. Asta nu inseamna totusi ca alte modele HTC nu au loc in portofoliu, in special cele accesibile. Butterfly insa, prin prisma pretului de circa 2800 de lei, se afla pe acelasi teritoriu cu HTC One.

Veti vedea pe parcursul articolului ca in ciuda acestui fapt clientelele-tinta ale celor doua telefoane sunt diferite. Cel mai puternic argument este marimea. Butterfly este, in primul rand, un smartphone sensibil mai mare atat la exterior cat si in privinta ecranului folosit. Acelasi criteriu de diferentiere a functionat in cazul seriilor Galaxy S si Galaxy Note, si din ce in ce mai multi producatori cocheteaza cu aceasta strategie.

In al doilea rand, dupa lansarea lui One a devenit clar faptul ca Butterfly reprezinta un vehicul de testare al anumitor tehnologii care aveau sa fie implementate si pe modelul HTC de 4.7″. Butterfly (si versiunea sa americana, Droid DNA) a fost de fapt primul smartphone comercializat cu un display 1080p. Difuzorul extern si chipset-ul folosit se aseamana si ele foarte mult cu cele prezente in HTC One.

Pe scurt, veti vedea ca HTC Butterfly reprezinta un pas intermediar pentru HTC. El poate fi considerat un liant intre ultimele doua generatii de flagship-uri de la HTC: One X si One. Ca orice produs-experiment, nu ma astept ca vanzarile lui Butterfly sa impresioneze, insa poseda cateva caracteristici despre care va fi interesant sa discutam. Dar cine stie? Poate unii vor considera ca One are ecranul prea mic si se vor reorienta inspre modelul mai mare, Butterfly. Ar face bine in acest caz? Haideti sa aflam.

K5__0095

Comentarii

2 comentarii la: HTC Butterfly review – HTC in categoria grea

  1. Sunetul in casti este unul extrem de clar si bine redat, doar ca pentru a va bucura de fidelitate veti avea nevoie de niste casti serioase. Handsfree-ul oferit in pachet este mediocru, lucru la care ma si asteptam imediat dupa ce l-am vazut cat de firav este. Am fi preferat ceva mai multa putere in redarea atat in casti, cat si prin difuzor, dar acest lucru poate fi “rezolvat” prin conectarea la un amplificator extern.

  2. Dax47 a scris pe:

    Telefoanele din aluminiu sunt pentru pitiponci si pitipoance a.k.a. aifon buyers. Am avut un telefon HTC Explorer de la munca. Capacul cauciucat de pe spate era demential de fain la atingere, extrem de util la socuri mecanice si daca-l puneam pe bordul masinii statea fix, fara sa fie nevoie sa cumpar prostii de lipit pe bord ca sa stea telefonul. Si nici de husa nu mai aveam nevoie la el. Capacul ala proteja foarte bine si la apa si nu sarea la nici o cadere, plus ca acoperea si toate cele 4 colturi, nu se zgaria si nici ca se murdarea. Cand aud comentarii din astea ca vai, frate, nu e din aluminiu. Te pipi pe el de aluminiu cand cade pe jos. Stiu o gramada de aifonisti care la prima cadere s-au dus sa schimbe ecranele.

Lasa-ne un comentariu: