lab501.ro

Apple iPhone 5S & 5C Review – PARTEA II: Display, Camera, Autonomie

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 6 December, 2013.

Camera – meniu

 

Noul sistem de operare iOS 7 a fost livrat cu o noua aplicatie Camera ce modifica intr-o masura destul de mica vechea interfata cu care eram obisnuiti. Modificarile sunt in principal de ordin vizual, la fel ca si intreg sistemul de operare accentul a fost pus pe simboluri, fonturi lizibile si in general, interfata este destul de minimalista.

In aplicatie putem selecta rapid si usor intre mai multe moduri de captura (video, foto, pano etc) printr-un simplu swipe in partea de jos a ecranului iar ca si declansator putem folosi unul dintre butoanele fizice de volum sau butonul de pe ecran. Ca si optiuni aplicatia este destul de saraca. Putem selecta doar daca dorim ca imaginile sa fie capturate si in mod HDR, flash On/Off/Auto, putem schimba de pe camera principala pe cea frontala si putem aplica fotografiilor unul dintre efectele existente. Daca va asteptati ca optiunea de a avea sau nu grid-ul vizibil pe ecran sa fie ascunsa pe undeva in aceeasi aplicatie Camera, sa stiti ca cei de la Apple au considerat mai eficienta introducerea optiunii respective in Settings -> Photos & Camera.

IMG_0039

IMG_0040

IMG_0041

IMG_0042

IMG_0043

IMG_0045

IMG_0046

IMG_0047

photo

photo(1)

Comentarii

4 comentarii la: Apple iPhone 5S & 5C Review – PARTEA II: Display, Camera, Autonomie

 1. Am urmarit cu interes super review-ul comparativ intre cele doua flagship-uri de la Apple si e clar ca iPhone 5s este cel mai bun smartphone de la ei, cu toate ca inca se mai descopera mici erori care se vor remedia pana la urma.
  Se vede si la vanzari, iPhone 5s comparativ cu iPhone 5 in aceeasi perioada de la lansare au vanzari mult mai mari, exista un interes mult mai ridicat pentru acest model care vine cu imbunatatiri ce fac diferenta si acest fapt este foarte apreciat de utilizatori, numarul de fani marindu-se pe zi ce trece.
  Oricum, foarte buna seria de articole, felicitari si la mai multe!

 2. iPad4ever a scris pe:

  Pe cat punem pariu ca pana la aparitia lui iPhone 6, acest ultim telefon al celor din Cuppertino va fi cel mai bine vandut smartphone din istorie?

 3. Ragazzo a scris pe:

  In ciuda pretului piperat, iPhone ramane cel mai dorit smartphone. Vanzarile stau marturie.

 4. Ionut a scris pe:

  pretul e mulr prea mare in Romania . De exemplu in Iraq iti iei iPhone 5S neverlocked de 16 gb cu 700 $ ,socotiti si vedeti diferenta

Lasa-ne un comentariu: