lab501.ro

Apple Keynote 2013: iPhone 5C & 5S

Scris de: , in categoria: Editorial, in 10 September, 2013.

iPhone 5C

 

In urma cu aproape un an, mai exact pe 12 septembrie 2012, Apple lansa iPhone 5 si iOS 6 in cadrul unui eveniment din San Francisco. Evenimentul de azi a fost gazduit chiar in sediul Apple din Cupertino, Infinite Loop, si dupa cum era de asteptat au fost prezentate cele doua versiuni noi de iPhone, 5C si 5S.

Chiar daca au existat destul de multe zvonuri in ultimele zile, nu s-a stiut cu siguranta daca Apple va lansa un iPhone entry-level pana in ultimul moment. Pozitia companiei fiind destul de clara de-a lungul timpului, produsele lansate adresandu-se unui public premium. Chiar daca noul iPhone 5C este mai ieftin decat iPhone 5S sau iPhone 5, nu este un device entry-level in adevaratul sens al cuvantului. Entry-level este iPhone 4S care va continua sa fie produs si oferit gratuit la abonamentele pe doi ani.

Zona mediana a pietei va fi adresata de iPhone 5C care ar trebui sa aiba destul de mare succes dat fiind pretul acestuia ($99 USD – 16GB / $199 USD – 32GB la abonamente pe doi ani) si culorile atractive. Design-ul iPhone 5C este atractiv, culorile fiind aceleasi cu cele prezente si pe gama de iPod-uri, iar constructia este rezistenta, policarbonatul (adica plasticul) fiind ranforsat la interior cu otel. Chiar daca este destul de gros la cei 9 mm ai sai, iPhone 5C are dimensiuni (grosime si greutate) foarte apropiate de iPhone 4S.

Din punct de vedere al configuratiei hardware, iPhone 5C este identic cu iPhone 5 – model care nu se va mai produce. Pe urmatoare pagina vom discuta putin despre iPhone 5S iar pe ultima pagina puteti vedea un tabel comparativ intre iPhone 5C, 5 si 5S.

iphone5c-all

iphone-5c-blue

Comentarii

Niciun comentariu la: Apple Keynote 2013: iPhone 5C & 5S

Lasa-ne un comentariu: