lab501.ro

Anatomia tehnica a unei excursii – Koh Chang 2022 – Samsung Galaxy Z Flip4 & Fold4

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 22 May, 2023.


 

Salak Khok Fishing Village

 
Ultima noastra destinatie a fost un mic sat pescaresc aflat pe malurile golfului Salak Khok, intre padurea de mangrove si ocean. Departe de tumultul statiunilor de pe coasta de vest. Salak Khok Fishing Village este un loc pe care daca nu il cauti in mod special nu ai nici o sansa sa il descoperi din greseala. Si chiar daca ai nimerit cumva drumeagul care duce aici, nu exista nici o inscriptie in engleza inspre sosea, iar la prima vedere chiar este ciudat sa treci printre casele oamenilor pentru a ajunge pe ponton.

Odata ce ai facut asta insa, vei vedea cum arata un sat pescaresc thailandez, cu cateva case construite pe piloni, legate intre ele de pontoane din lemn. Aici viata nu s-a schimbat prea mult, oamenii traind din pescuit, iar pentru cei care vor sa vina pana aici sa vada cum arata viata de zi cu zi a pescarilor exista si doua terase construite pe apa, unde poti manca peste local, sau te poti racori cu o bautura de la frigider.

Noi am profitat din plin de experienta pescarilor din zona, delectandu-ne cu peste proaspat, iar apoi am avut parte de o priveliste minunata, privind apusul peste padurea de mangrove.

 

 
His
 

 
Hers
 

Comentarii

2 comentarii la: Anatomia tehnica a unei excursii – Koh Chang 2022 – Samsung Galaxy Z Flip4 & Fold4

  1. Tarcau Dragos a scris pe:

    Doamne, cat pot sa va invidiez! La cât mai multe!

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Multumim frumos!

Lasa-ne un comentariu: