lab501.ro

Anatomia tehnica a unei excursii – Koh Chang 2022 – Samsung Galaxy Z Flip4 & Fold4

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 22 May, 2023.

Mam Kaibae

 
Asa cum spuneam, prima saptamana am petrecut-o pe coasta de vest a insulei, la MAM Kaibae, un mic resort situat pe plaja Kaibae. Aici am avut ocazia sa ne bucuram in fiecare seara de apusuri superbe, dar si de cea mai mare surpriza a calatoriei, pe care am descoperit-o pe viu, intrand in apa noaptea si anume planctonul bioluminescent. Nu stiam ca vom gasi asa ceva in aceasta zona, dar in momentul in care am intrat in apa si am vazut scanteile care se aprind in apa la fiecare miscare a noastra ne-am dat seama cat suntem de norocosi.

Desigur, pe langa spectacolul vizual, am avut si un fundal sonor pe masura, alcatuit din cicade, gecko si gecko urias (Tokay), care ne-au cantat in fiecare seara pe limba lor. Iar uneori sunetul cicadelor era atat de intens incat aveai impresia ca a pornit o alarma de incendiu pe undeva.

Un alt aspect interesant este fluxul si refluxul care isi facea simtita prezenta aici. Nu, nu discutam despre 1-2Km ca in Zanzibar, ci doar despre 40-50m, cert este ca noaptea apa se retragea la 40-50m de tarm, in timp ce ziua valurile bateau chiar in terasa de piatra pe care stateam noi.

Tot aici ne-am desfatat si cu un gratar facut pe plaja, cu ajutorul celor de la C and Sea Cafe, o experienta care trebui sa recunosc ca imi lipsise in ultimele luni si de care ne-am bucurat pe deplin, pe masura ce soarele cobora incet in ocean.

 
His
 

 
Hers
 

Comentarii

2 comentarii la: Anatomia tehnica a unei excursii – Koh Chang 2022 – Samsung Galaxy Z Flip4 & Fold4

  1. Tarcau Dragos a scris pe:

    Doamne, cat pot sa va invidiez! La cât mai multe!

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Multumim frumos!

Lasa-ne un comentariu: