lab501.ro

Anatomia tehnica a unei excursii – Koh Chang 2022 – Samsung Galaxy Z Flip4 & Fold4

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 22 May, 2023.

East Coast

 
Dupa aproximativ o saptamana petrecuta in zona turistica a insulei, cu baruri si terase la tot pasul, ne-am mutat pe coasta de Est, apeland la Booking pentru a rezerva transferul. Asa am ajuns intr-un mini-resort cu 8 bungalow-uri, dintre care 4 erau pozitionate fix pe plaja, adica exact ce cautam noi.

Situat intr-o zona linistita (soseaua care trece prin apropiere se numeste Rural Road, ca sa intelegeti mai bine ce vreau sa spun), resortul ne-a oferit ocazia de a dormi efectiv la 3m de ocean, peste care puteam vedea provincia Trat, dar si coasta Cambodgiei in departare. Inconjurati de palmieri, cu una dintre cele mai interesante piscine la dispozitie, ne-am bucurat pe deplin de peisajul mirific, in deplina liniste, deoarece pe toata perioada sederii noastre am mai vazut aici doar doua cupluri.

Nu in ultimul rand, mancarea a fost efectiv excelenta, doamna Penh fiind o bucatareasa desavarsita, care ne-a desfatat in fiecare zi cu un alt fel traditional de mancare thailandeza, dar si cu prima cafea adevarata facuta la presa franceza pe care aveam sa o beau de cand am plecat de acasa.

 
His
 

 
Hers
 

Comentarii

2 comentarii la: Anatomia tehnica a unei excursii – Koh Chang 2022 – Samsung Galaxy Z Flip4 & Fold4

  1. Tarcau Dragos a scris pe:

    Doamne, cat pot sa va invidiez! La cât mai multe!

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Multumim frumos!

Lasa-ne un comentariu: