lab501.ro

Review – Lenovo Legion S7 15ACH6

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 2 November, 2021.

Autonomie, temperaturi, nivel de zgomot

 

Pentru a evalua autonomia am testat mai intai un scenariu de utilizare indelungata (Productivity din PowerMark) cu profilul Power Saver in Windows, luminozitate 50% si Wi-Fi on. Acest test simuleaza tipul de lucru office prin browsing si aplicatii office (Word, Excel). Apoi am rulat PCMark 8 Creativity, cu luminozitatea 100%, profil High Performance si WiFi On. Nu in ultimul rand, m-am jucat World Of Tanks cu aceleasi setari. Toate testele au fost lansate cu bateria la 100%, finalizarea testului facandu-se in momenul in care bateria se descarca in proportie de 81-84%.

Avem de-a face cu un notebook echipat cu cele mai puternice componente ale momentului, drept urmare autonomia este mediocra, Lenovo Legion 7 fiind gandit pentru a fi utilizat preponderent conectat la priza. Totusi, putem lucra peste 2 ore departe de priza, respectiv ne putem juca peste o ora si jumatate, daca avem nevoie de acest lucru.

Chiar daca avem de-a face cu un notebook subtire, sistemul de racire Lenovo Coldfront 2.0 isi face treaba cu brio, temperatura maxima atinsa in timpul testelor fiind de 92 oC pentru procesor, respectiv 72 oC pentru placa grafica, in conditiile in care nivelul de zgomot nu a depasit 45.7 dB.

Si autonomia este la inaltime, cu aproape 3 ore de gaming si peste 7 ore si jumatate de activitati zilnice, cu luminozitatea setata la 100% si rata de refresh la 165Hz.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Lenovo Legion S7 15ACH6

Lasa-ne un comentariu: