lab501.ro

Review – Lenovo Legion S7 15ACH6

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 2 November, 2021.

Constructie si dotari

 
Am tot gratificat notebook-urile din seria Legion 2021 cu sintagma bestie de gaming cu aspect business, dar poate nici unul nu seamana atat de mult cu un notebook de business asa cum o face Lenovo Legion S7. Construit integral din aluminiu anodizat de culoare neagra, masurand 18.9mm grosime si cantarind 1.9Kg, acesta pare la prima vedere un Yoga usor supra-dimensionat, aspect sustinut si de alimentatorul compact de 170W inclus in pachet, respectiv HUB-ul USB-C, care ne ofera un conector USB, un conector HDMI si un conector VGA, inclus de asemenea in pachet.

Touch-pad-ul acoperit cu sticla si webcam-ul protejat cu ajutorul unui obturator fizic dispus in rama display-ului sustin de asemenea aceasta idee, la fel si formatul clasic al display-ului, aproape banal fata de excelentul 16″ de pe Legion 5 Pro si Legion 7.

Conectica conservatoare intareste aceasta senzatie, cu doi conectori USB-C pozitionati pe latura dreapta, doi conectori USB si conectorul alimentatorului pozitionati pe latura din spate, respectiv un card reader si un conector audio combo pozitionat pe latura stanga.

Totusi, asa cum am mentionat si mai sus, Lenovo Legion S7 este livrat impreuna cu un dongle USB-C, care extinde posibilitatile de conectica. Iar in momentul in care incepem sa fim atenti la detalii, impresia noastra incepe incet, incet sa se schimbe.

Astfel, Lenovo Legion S7 este echipat cu 4 fante dedicate evacuarii aerului cald din carcasa, pozitionate pe laterale si pe spatele notebook-ului, inspre colturi, la fel ca si in cazul celorlalte modele Legion. De asemenea, o treime din suprafata laturii inferioare este perforata, pentru admisia aerului rece in carcasa, iar tastatura este iluminata RGB per key, ceea ce nu prea vedem in cazul notebook-urilor de business.

Cu alte cuvinte, desi Lenovo Legion S7 este cel mai bine camuflat notebook din seria Legion, este totusi un Legion, un notebook de gaming echipat cu un procesor puternic si o placa grafica dedicata.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Lenovo Legion S7 15ACH6

Lasa-ne un comentariu: