lab501.ro

Review – Lenovo Legion S7 15ACH6

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 2 November, 2021.

Concluzii

 
Din punctul meu de vedere, Lenovo Legion S7 reprezinta o gura de aer proaspat, pentru utilizatorii care pur si simplu au nevoie de altceva. Astfel, avem de-a face cu o constructie solida si eleganta, un procesor puternic si o placa grafica dedicata care ne permite sa ne relaxam dupa o zi de munca, intr-un format ceva mai compact decat in cazul celorlalte modele din seria Legion.

Iar aceasta combinatie reprezinta un avantaj semnificativ pentru Lenovo Legion S7, in conditiile in care piata este inundata de notebook-uri de gaming, respectiv ultraportabile subtiri, insa modelele pozitionate la granita intre aceste doua tipuri de notebook-uri sunt destul de rare.

Nu in ultimul rand, producatorul nu a facut rabat la calitate, Lenovo Legion S7 fiind construit integral din aluminiu si fiind dotat cu un sistem de racire performant, un display de buna calitate, un SSD rapid si conectica suficienta, inclusiv un dongle USB-C inclus in pachet, cu ajutorul caruia puterm extinde conectica.

Mai mult decat atat, Lenovo Legion S7 este bine echilibrat, procesorul, placa grafica si cei 16GB DDR4 configurati in dual-channel fiind perfecti pentru un astfel de notebook, din punctul meu de vedere. Iar unul dintre efectele benefice ale configuratiei echilibrate este pretul, Lenovo Legion S7, in versiunea testata de noi, fiind comercializat in momentul de fata pentru 6800 RON.

De aceea, in momentul de fata Lenovo Legion S7 este unul dintre cele mai interesante si bine echilibrate notebook-uri disponibile pe piata, putandu-se lauda si cu un raport calitate / pret pe masura si un grup tinta de utilizatori bine definit.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Lenovo Legion S7 15ACH6

Lasa-ne un comentariu: