lab501.ro

Review – Lenovo Legion 5 17ITH6 – Intel Core i5 11400H

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 1 December, 2021.

Autonomie, temperaturi, nivel de zgomot

 

Pentru a evalua autonomia am testat mai intai un scenariu de utilizare indelungata (Productivity din PowerMark) cu profilul Power Saver in Windows, luminozitate 50% si Wi-Fi on. Acest test simuleaza tipul de lucru office prin browsing si aplicatii office (Word, Excel). Apoi am rulat PCMark 8 Creativity, cu luminozitatea 100%, profil High Performance si WiFi On. Nu in ultimul rand, m-am jucat World Of Tanks cu aceleasi setari. Toate testele au fost lansate cu bateria la 100%, finalizarea testului facandu-se in momenul in care bateria se descarca in proportie de 81-84%.

Lenovo Legion 5 17ITH6 obtine performante medii la capitolul autonomie, asigurand peste 7 ore de lucru, 2 ore de lucru intensiv sau putin sub 2 ore de gaming departe de priza. Oricum, pentru a profita la maxim de puterea procesorului si a placii video, il vom utiliza in cea mai mare parte din timp conectat la priza.

Sistemul de racire Legion Coldfront 3 isi face treaba cu brio, procesorul atingand 80 oC dupa rularea a zece sesiuni de Cinebench consecutive, respectiv 82 oC dupa rularea intregii suite de teste. De asemenea, temperatura placii grafice nu trece de 66 oC, in conditiile in care Lenovo Legion 5 17ITH6 este un notebook destul de silentios, cu un nivel maxim de zgomot de ~42.3 dB.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: