lab501.ro

Review – Lenovo Legion 5 17ITH6 – Intel Core i5 11400H

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 1 December, 2021.

Concluzii

 
Daca Lenovo Legion 7 este varful de gama absolut al celor de la Lenovo, oferind dotari fara compromisuri, care vin evident cu un pret, iar Lenovo Legion 5 Pro este un notebook elegant si dotat, care ofera un raport calitate / pret ridicat, Lenovo Legion 5 este coloana vertebrala a seriei Legion, incercand sa ofere o performanta cat mai ridicata, pentru un pret cat mai scazut.

Si indiferent daca discutam despre versiunea de 15″ sau despre versiunea de 17″, respectiv despre versiunile echipate cu procesoare AMD sau despre versiunile echipate cu procesoare Intel, concluzia va fi intotdeuna aceeasi. Da, pentru a putea oferi performante ridicate pentru un pret cat mai prietenos cu buzunarul, anumite compromisuri sunt necesare. Astfel, nu avem de-a face cu cel mai rapid SSD de pe piata, nu mai avem de-a face cu carcasa metalica, iar autonomia este modesta.

Pe de alta parte, avem ceea ce ne trebuie pentru un notebook de gaming accesibil cu performante solide. Adica o combinatie optima intre procesor si placa grafica, o configuratie RAM dual-channel, un display IPS cu o rata de refresh de 144Hz, o tastatura de calitate si nu in ultimul rand un sistem de racire cu adevarat performant, care mentine tot timpul in frau temperatura componentelor de sub capota.

De asemenea, avem de-a face cu o constructie solida, un design reusit si conectica de ultima generatie. Iar in momentul in care luam in calcul si pretul, adica 4999 RON, ne dam seama ca avem de-a face cu un notebook foarte interesant, care nu face compromisuri la capitolele importante si care poate oferi o experienta optima de gaming, pentru un pret corect. Acum va rog sa ma scuzati… cred ca jambonul a fiert si trebuie sa il pun la rece.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: