lab501.ro

Review – ASUS ROG Strix SCAR 17 G733PY – AMD Ryzen 9 7945HX & RTX 4090

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 8 May, 2023.

ASUS ROG Strix SCAR 17 G733PY

 
Ehehei, pasionatii mei, am tot discutat despre notebook-uri anul acesta, producatorii fiind din cale afara de harnici, iar noi am incercat sa tinem pasul cu ei. Am testat ultraportabile, am testat notebook-uri de gaming, am testat brand-uri faimoase, dar si brand-uri mai putin cunoscute, am testat 6 procesoare noi de la Intel si 4 modele de placi grafice noi de la Nvidia. Si de-abia a trecut primul trimestru din 2023, daca stam sa ne gandim mai bine.

Chiar si asa insa, toate notebook-urile testate de noi aveau ceva in comun, mai precis erau echipate cu procesoare Intel. Spun asta pentru ca pana acum nu primisem la test nici un notebook echipat cu procesoare AMD Ryzen din seria 7000… pana acum. Ei bine, acest lucru se schimba astazi, deoarece vom discuta despre ASUS ROG Strix SCAR 17 G733PY, un notebook fortos de gaming, echipat cu cea mai puternica placa video a momentului, Nvidia GeForce RTX 4090 Mobile, dar si cu varful de gama AMD Ryzen 9 7945HX.

Drept urmare, astazi vom vedea ce au de oferit AMD pe notebook-uri in 2023, cum se comporta in practica procesoarele lor, dar si mai important, cum se compara cu asaltul celor de la Intel. Pentru ca procesoarele mobile din seria Raptor Lake au adus un spor considerabil de performanta fata de generatia anterioara, asa ca toata lumea isi pune o singura intrebare – ce vor face cei de la AMD in acest sens?
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: