Review – Acer Aspire VX15 – Kaby Lake + GTX 1050Ti
Concluzii
La fel ca si Y520, Acer Aspire VX15 reuseste o figura frumoasa in testele noastre, avand un singur minus fata de acesta – unghiurile de vizualizare ale display-ului. In rest, cele doua modele impart acelasi punct nevralgic – autonomia – dar dau dovada de aceleasi calitati si anume performanta ridicata atat in aplicatii CPU intensive, cum ar fi 3DStudio Max sau Photoshop, cat si in jocuri.
Daca in cazul lui Y520 am testat preponderent performanta procesorului. in cazul lui Acer Aspire VX15 ne-am concentrat asupra placii video, iar rezultatele obtinute in testele noastre reprezinta o veste buna pentru toti gamerii, indiferent de genul de jocuri preferat.
Daca va pasioneaza ultimele titluri, de genul Titanfall 2, atunci va veti bucura sa auziti ca Acer Aspire VX15 este capabil sa ofere o experienta optima chiar si cu setari ridicate de calitate. In anumite cazuri, cum ar fi Far Cry Primal, Tomb Raider sau Metro, va trebui sa reducem setarile de calitate pentru a obtine un framerate ridicat, in timp ce in titluri mai putin pretentioase ne vom putea juca fara probleme chiar si cu setari ridicate de calitate.
Per total, Nvidia au reusit un hat-trick prin lansarea lui GTX 1050/1050 Ti, gamerii avand acum la dispozitie o gama completa de placi video pentru notebook-uri, de la versiuni accesibile (GTX 1050/GTX 1050Ti), trecand prin caii de bataie mainstream (GTX 1060/GTX 1070) si pana la monstri capabili de performanta fara limite, cum ar fi GTX 1080.
Similar, Acer Aspire VX15 este unul dintre cele mai interesante notebook-uri lansate la inceputul lui 2017, oferind un melanj aproape perfect intre performanta, dotari, design si pret. Incet, incet performanta ajunge si in segmentul de pret accesibil, acesta fiind de altfel avantajul major pe care progresul tehnologic al ultimilor ani l-a adus atat in segmentul desktop cat si in segmentul notebook, iar produse ca Acer Aspire VX15 sunt un bun exemplu in acest sens.
Comentarii
O mica corectare la articolul tau, Titanfall 2 nu foloseste Frosbite ca BF1, ci Source Engine puternic modificat.
http://www.hardcoregamer.com/2016/06/14/e3-2016-respawn-talks-content-variety-reworked-engine-in-titanfall-2/212196/
https://en.wikipedia.org/wiki/Titanfall_2
Ok, fully noted
Pingback: Ghidul articolelor LAB501 & NEXT pentru lansarea Kaby Lake - lab501
Pingback: Ghidul articolelor LAB501 & NEXT pentru lansarea Kaby Lake - next lab501
Pingback: Review - Clevo N850 - next lab501