lab501.ro

Corsair Vengeance K90 si M90

Scris de: , in categoria: Gadget, Periferice, in 16 June, 2012.

In urma cu doua saptamani colegul meu Razvan v-a prezentat tastatura Corsair Vengeance K60 si mouse-ul M60, ambele destinate pasionatiilor de FPS-uri. Azi a venit randul seriei K90 / M90 si chiar daca numerele sunt superioare iar impresia este ca acestea sunt pozitionate deasupra seriei K60/M60, nu este asa. Seria 90 este dedicata celor care au ca preferinta jocurile MMO/RTS in timp ce seria 60 este pentru cei care prefera FPS-urile. Exista si o diferenta de pret intre cele doua, insa, intr-o oarecare masura aceasta este explicabila prin elementele in plus prezente pe seria 90.

Corsair nu a vrut sa limiteze optiunile de cumpare astfel ca nu a facut un kit, atat tastatura cat si mouse-ul fiind disponibile in magazine separat. De aceea si in acest articol voi analiza separat produsele si voi incepe cu tastatura.

Chiar daca cei de la Corsair nu au o experienta prea mare in zona de periferice PC destinate gaming-ului este admirabil faptul ca incearca sa intre si pe aceasta piata prin produse competitive. Vom vedea in urma prezentarii si a testelor in ce masura, insa, inainte de prezentarea cutiei, a design-ului si a constructiei tastaturii, vom discuta putin despre specificatiile acesteia.

Printre cele mai importante caracteristici se numara tastele mecanice Cherry MX Red (45g necesare pentru activare, 2mm pentru activare si 4mm pentru cursul complet al unei taste, sunt evaluate la 50 de milioane de operatii si au contacte aurite), iluminarea tastelor pe trei nivele de intensitate, prezenta a 18 taste configurabile, 6 butoane multimedia, KRO20 (adica pot fi apasate in acelasi timp maxim 20 de taste) si disponibilitatea unui port USB 2.0.

Comentarii

Un comentariu la: Corsair Vengeance K90 si M90

  1. Ma intereseaza o tastatura mecanica in viitorul apropiat. Acum ca dvs. ati facut acest test, sunt cu atat mai informat si convinsa ca nu voi regreta achizitia.

Lasa-ne un comentariu: