lab501.ro

Corsair Vengeance K90 si M90

Scris de: , in categoria: Gadget, Periferice, in 16 June, 2012.

Software

 

Pentru a folosi intreaga functionalitate a tastaturii si a mouse-ului trebuie descarcat si instalat Vengeance Gaming Sofware, ultima versiune fiind Beta 2.12. Prima impresia nu este una prea buna, iar asta din cauza acelui “Beta”. Chiar daca pana acum nu am avut probleme cu soft-ul celor de la Corsair m-as fi simtit mult mai bine cu o versiune finala instalata.

In afara de acest detaliu, nu pot spune ca stau prea bine nici la capitolul ergonomie. Desi Vengeance Gaming pare destul de simplist, toate optiunile importante fiind prezente in ecranul principal, nu este deloc evident ce ar trebuie sa faca un utilizator care nu a mai folosit astfel de aplicatii inainte.
Pentru a evita frustrari inutile, recomand vizualizarea acestui scurt tutorial care detaliaza toate optiunile, cum se creeaza, inregistreaza si salveaza macro-uri pentru tastele programabile.

In partea dreapta, sus, se poate vedea posibilitatea de a schimba intre device-uri, keyboard sau mouse. Sectiunea dedicata mouse-ului mi se pare ceva mai bine pusa la punct.

Am apreciat in mod special butonul de On/Off pentru iluminarea mouse-ului si posibilitatea de a testa calitatea pad-ului. De asemenea, merita mentionate si posibilitatiile de ajustare a DPI-ului pe axele X-Y si ajustarea frecventei (1-2-4-8ms adica 1000-500-250-125Hz).

Comentarii

Un comentariu la: Corsair Vengeance K90 si M90

  1. Ma intereseaza o tastatura mecanica in viitorul apropiat. Acum ca dvs. ati facut acest test, sunt cu atat mai informat si convinsa ca nu voi regreta achizitia.

Lasa-ne un comentariu: