lab501.ro

Corsair Vengeance K90 si M90

Scris de: , in categoria: Gadget, Periferice, in 16 June, 2012.

Design si constructie

 

Design-ul mouse-ului este placut, nu impresioneaza prin ceva anume insa nici nu este banal. Dimensiunea acestuia mi se pare destul de normala (2,75” / 2,25” latime) in sensul ca ar trebui sa ofere o pozitionare optima a mainii pentru majoritatea gamer-ilor. Evident, ca orice alt mouse, in lipsa unui test direct este foarte greu sa descriu sau sa prezint exact cum se simte acesta in mana, de altfel in acest caz ar fi valabila si expresia modificata putin “cate maini, atatea pareri”. Pentru mine, mouse-ul este putin prea lung astfel incat nu ajungeam dintr-o pozitie normala a mainii sa apas butoanele din partea superioara stanga ce modifica DPI-ul, sau pe cele de pe partea stanga ce au ca functie standard Back / Forward. De fiecare data pentru a le putea apasa trebuie sa intind putin mana, dar cum ziceam si mai sus, aceste impresii se aplica strict pentru mine.

In partea inferioara a mouse-ului avem logo-ul Corsair, luminat cu alb atunci cand mouse-ul este in functiune, in partea din fata vedem putin din sasiul de aluminiu si rotita de scroll in trepte, metalica si cauciucata.

Tot pe partea din fata mai gasim trei butoane, cel dintre right/left click are un led albastru foarte discret atunci cand mouse-ul este pornit si nu are nicio functie prestabilita. In partea superioara stanga sunt cele doua butoane responsabile cu ajustarea DPI-ului, ambele au cate o sageata luminata foarte discret cu albastru.

Partea dreapta a mouse-ului are o textura grunjoasa, fara niciun alt element. In schimb, in partea stanga, dupa cum e si firesc, gasim cele 9 butoane configurabile. Dintre acestea, primele doua de sus sunt responsabile cu functiile Back / Forward, cel din mijloc este butonul Sniper care atat timp cat este tinut apasat scade DPI-ul la 800 iar imediat ce butonul este lasat DPI-ul revina la setarea originala. Cele doua butoane din spate sunt responsabile cu schimbarea profilelor iar celelalte nu au nicio functie prestabilita.

Pe partea din spate a mouse-ului remarcam sasiul din aluminiu slefuit si cele patru picioruse din teflon.

Comentarii

Un comentariu la: Corsair Vengeance K90 si M90

  1. Ma intereseaza o tastatura mecanica in viitorul apropiat. Acum ca dvs. ati facut acest test, sunt cu atat mai informat si convinsa ca nu voi regreta achizitia.

Lasa-ne un comentariu: