lab501.ro

Concurs: Corsair Vengeance Gaming Gear

Scris de: , in categoria: Stiri, in 29 June, 2012.

Impreuna cu cei de la Corsair ne-am gandit ca nu ar strica un concurs care sa popularizeze putin gama de periferice destinate gaming-ului ale acestora. Brandul Vengeance cred ca este destul de bine cunoscut chiar si la noi in tara, insa gama de periferice destinate gaming-ului nu sunt atat de populare, iar prin acest concurs dorim sa schimbam putin acest lucru. Astfel, tastatura de gaming K90 si mouse-ul M90, ambele destinate fanilor RTS si RPG / MMORPG-urilor au fost deja prezentate in articolul meu. De asemenea, K60 si M60 au fost prezentate de colegul meu Razvan, acestea fiind destinate pasionatiilor de FPS-uri.

Dupa cum probabil banuiti deja, acestea sunt premiile pentru primele doua locuri, iar pentru locul trei avem o super pereche de casti wireless: Vengeance 2000. Asadar, in urma acestui concurs puteti castiga:

  • Locul 1 – Corsair Vengeance K90 & M90
  • Locul 2 – Corsair Vengeance K60 & M60
  • Locul 3 – Corsair Vengeance 2000 Wireless Headphones

Pentru a castiga trebuie sa raspundeti corect la intrebarile de mai jos. Le-am primit direct de la reprezentantii Corsair si nu cred ca este o problema faptul ca sunt in engleza. Atentie, intrebarile au variante multiple de raspuns, adica poate fi un singur raspuns corect, toate raspunsurile pot fi corect sau pot fi doua, trei sau mai multe raspunsuri corecte. Nu exista intrebari fara raspuns corect. Evident, raspunsurile la intrebarile din concurs le puteti gasi atat in articolele prezente pe Next Lab501 sau pe Lab501 cat si pe site-ul oficial Corsair.

Departajarea intre locurile 1, 2, 3 se va face in functie de punctajul obtinut de fiecare participant in urma raspunsurilor la intrebarile de mai jos. In cazul in care sunt mai multi participanti care au raspuns corect la toate intrebarile se va efectua o tragere la sorti intre acestia folosind site-ul random.org, alocarea premiilor in acest caz efectuandu-se in ordinea extragerii.

Concursul a luat sfarsit vineri, 6 iulie 2012, la ora 12:00 iar duminica, 8 iulie 2012, la ora 12:00 vom anunta castigatorii.

Comentarii

6 comentarii la: Concurs: Corsair Vengeance Gaming Gear

  1. dan a scris pe:

    aveti ceva greseli in chestionar !

  2. Razvan a scris pe:

    E ceva putred in intrebarea asta:
    “10. What model of Corsair Carbide case is available in both black and white colors? *

    Highly accurate sound positioning
    Ergonomic design for let you play in comfort for hours
    The unidirectional, high-sensitivity, noise-cancelling microphone
    Uncompromisingly accurate reproduction of the audio in games, movies and music
    All of the above”

  3. George Grigorita Post author a scris pe:

    Asa e, la intrebarea 10 raspunsurile nu erau cele care trebuie. Am editat iar acum e in regula, mersi pentru sesizare.

  4. zizou a scris pe:

    Raspunsurile la intreabrea a 10 -a sunt gresite . Va rog corectati!…

  5. George Grigorita Post author a scris pe:

    Au fost corectate deja, acum apar raspunsurile care trebuie.

  6. Catalin a scris pe:

    Doamne Ajuta!

Lasa-ne un comentariu: