lab501.ro

Corsair Vengeance K60 si M60 Review

Scris de: , in categoria: Gadget, Periferice, in 31 May, 2012.

Perifericele destinate segmentului de gaming ocupa de ceva timp o buna parte din piata accesorilor. Aceasta este formata din doua categorii: producatorii dedicati si diferite companii, cu profilul de baza in alta ramura de productie hardware, care incearca sa dezvolte produse destinate gaming-ului. In cea de-a doua categorie se incadreaza si Corsair, mai degraba cunoscut pentru memorii si surse, care ne va prezenta line-up-ul de gaming al anului in curs, line-up format din 4 modele (2 tastaturi si 2 mousi), 2 dintre ele putandu-le admira in cadrul acestui review, urmatoarele doua urmand a fi testate de colegul meu George.

K60 si M60, evident literele de la inceput desemnand tipul de periferic (K – Keyboard si M – Mouse) sunt obiectul testului de astazi. Vom urmari in speta cum se descurca cele doua in principal in activitatea pentru care au fost concepute, adica gamingul, cat si in alte activitati uzuale la care le-ar putea supune cel mai exigent dintre utilizatori.

Pentru ca produsele pot fi achitizionate separat, si nu fac parte dintr-un kit vom imparti testul de astazi in doua parti. In prima din ele vom discuta despre tastatura iar in cea de-a doua vom pune la treaba mouse-ul M60.

Comentarii

Niciun comentariu la: Corsair Vengeance K60 si M60 Review

Lasa-ne un comentariu: