lab501.ro

Corsair Vengeance K90 si M90

Scris de: , in categoria: Gadget, Periferice, in 16 June, 2012.

Concluzii

 

Corsair K90 si M90 sunt doua device-uri destinate gaming-ului prin care compania doreste sa se impuna si pe aceasta piata. Din pacate, in lipsa unei traditii existente in acest domeniu trebuie gasit un alt element de diferentiere fata de concurenta.

K90 si M90 ofera o constructie solida, materiale de calitate (aluminiu, plastic dur, mat) precum si toate optiunile necesare pentru acest tip de periferice (taste si butoane configurabile, iluminare, profile, etc.). Din punct de vedere al performantei, dupa cum ati putut citi in sectiunea precedenta, consider acest gen de tastatura si mouse incomparabil mai bune decat obisnuitele periferice, unele dintre acestea vandute chiar la preturi mai mari decat K90 si M90. Bineinteles, alegerea unui mouse si a unei tastaturi variaza foarte mult de la utilizator la utilizator, in functie de task-urile si preferintele fiecaruia.

K90 si M90 nu ofera nimic inovativ, insa, acest lucru nu este neaparat rau, in acest domeniu este destul de greu sa inovezi si nu doar din cauza reticentei oamenilor la schimbarile importante. Personal, vad doar doua puncte slabe la aceste produse, primul este legat de software care ar putea fi imbunatatit iar al doilea este legat de pret. Corsair Vengeance K90 costa 580 de lei la evoMAG iar M90 costa 318 de lei. Sunt de acord cu faptul ca performanta oferita este comparabila cu cea a unor produse similare de la alte branduri, iar un pret ridicat doreste sa comunice faptul ca joaca in aceeasi liga, insa, chiar si asa pretul tot mi se putin prea mare.

Comentarii

Un comentariu la: Corsair Vengeance K90 si M90

  1. Ma intereseaza o tastatura mecanica in viitorul apropiat. Acum ca dvs. ati facut acest test, sunt cu atat mai informat si convinsa ca nu voi regreta achizitia.

Lasa-ne un comentariu: